BNP Paribas Cardif Emeklilik’ten “Otomatik Teklif” hizmeti

 

BNP Paribas Cardif Emeklilik, BES otomatik katılım sisteminde (OKS) işverenlerin iş yükünü azaltacak «Otomatik Teklif » uygulamasını internet şubesi üzerinden hayata geçirdi.

BNP Paribas Cardif Emeklilik, OKS’ye dahil olacak şirketlerin emeklilik şirketlerinden teklif alma süreçlerini kolaylaştırmak üzere hizmete sunduğu Otomatik Teklif sistemiyle işverenler için otomatik katılım sürecini hızlandırıyor. BNP Paribas Cardif Emeklilik’in internet şubesi üzerinden sunulan çevrimiçi teklifle insan kaynakları departmanlarının da otomatik katılım sürecindeki yükü önemli ölçüde hafifletiliyor. BNP Paribas Cardif, hayata geçirdiği dijital çözümlerle müşterilerle temas noktalarını geliştirmeyi hedefliyor.

Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla müşterilerin hizmetlere erişimini kolaylaştıracak çözümler sunmayı hedeflediklerini belirten BNP Paribas Cardif Emekllik Banka Sigortacılığı Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sertsöz, “Dünyadaki gelişmiş OKS uygulamalarına baktığımızda dijital dönüşüm ve verinin öneminin her geçen gün arttığını görüyoruz. BNP Paribas Cardif Emeklilik olarak sektörün ve tüketicilerin ihtiyaçları doğrultusunda ürün ve hizmet gelişimini besleyen yapımızla sektörde farklılaşmaya devam edeceğiz. Müşteri odaklı yaklaşımımızı destekleyecek yatırımlarımıza 2018 senesinde de devam edeceğiz” dedi.