MAPFRE Sigorta’dan konutlar için kapsamlı güvence paketi

 

MAPFRE Sigorta’nın “Konutlar için Çağdaş Güvence Sigortası”, komşu mali mesuliyet teminatı, alternatif ikamet ve taşınma masrafları teminatı, ferdi kaza teminatı gibi farklı teminatlarının yanı sıra geniş asistans hizmetleri de sunuyor.

Yaşam alanları ve bu alanlarda kullanılan eşyalar yangından su basmasına, hırsızlıktan elektrikli aletlerin bozulmasına birçok riskle karşı karşıya kalabiliyor. MAPFRE Sigorta, bu risklere karşı “Konutlar için Çağdaş Güvence Sigortası”yla sigortalılara maksimum hizmeti sunmayı hedefliyor.

Hızlı hasar ödeme süreci

Konutlar için Çağdaş Güvence Sigortası poliçesi kapsamında yer alan  “komşu mali mesuliyet teminatı”yla komşu bina ve eşyalarına verilebilecek zararlar da teminat altına alınıyor. Konut poliçelerinde en çok karşılaşılan hasar türlerinden biri olan su hasarları ya da yangın söndürme çalışmaları sırasında oluşan hasarlar, komşu mali mesuliyet teminatı kapsamında değerlendiriliyor.

Poliçe kapsamındaki teminatlar nedeniyle gerçekleşebilecek hasarlar sonrasında yaşam alanının oturulmaz duruma gelmesi halinde evde gerekli tadilat işlerinin yapılabilmesi için konuttan taşınma ihtiyacının oluşması durumunda ise “alternatif ikamet ve taşınma masrafları teminatı” devreye giriyor. Konutlar için Çağdaş Güvence Sigortası kapsamında yer alan “ferdi kaza teminatı” ise sigortalı konutta bulunan sigortalı ve ailesi için teminat sağlıyor. Ferdi Kaza teminatıyla kişilerin ani ve beklenmedik bir kaza sonrası ölümü ya da tedavi ihtiyacı durumunda ortaya çıkacak giderler, limitler dahilinde teminat altına alınıyor. Bu limitler isteğe bağlı olarak artırılabiliyor.

Konutlar için Çağdaş Güvence Sigortası kapsamında sunulan asistans hizmetleri sigortalının yıl içinde acil durumlar dışında da ihtiyaç duyacağı hizmetleri sigorta poliçesi kapsamında sunuyor. Bu hizmetler arasında kombi bakımı, klima bakımı, koltuk yıkama, halı yıkama, montaj hizmetleri, paket taşıma gibi hayatı kolaylaştıran birçok hizmet yer alıyor.