Sigorta Tatbikatçıları Derneği Başkanlığı’na Fahri Altıngöz yeniden seçildi

Türk sigorta sektörünün köklü sivil toplum örgütlerinden ve Uluslararası İstanbul Sigorta Konferansı’nın düzenleyecisi olan Sigorta Tatbikatçıları Derneği’nin 2018 yılı Olağan Genel Kurulu TSEV salonlarında gerçekleştirildi. Cengiz Akatlı, Adli Okuş ve Necdet Atakul’dan oluşan Divan Kurulu’nun yönettiği Genel Kurulda  Derneğin  2016-2018 yılı faaliyetleri için teşekkür edildi ve Divan Kurulu’nun önerisi ve Genel Kurul’un oy birliğiyle mevcut Yönetim Kurulu yeniden göreve getirildi.

STD’nin önümüzdeki iki yıl boyunca görev yapacak yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Fahri Altıngöz, Faruk Ömrüuzak, Menekşe Uçanoğlu, Muhittin Karaman, Ahmet Yaşar, Bülent Somuncu ve Mehmet Kalkavan. Genel kurul sonrası yapılan yönetim kurulu toplantısında Fahri Altıngöz oybirliğiyle yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

STD’den yapılan açıklamada, Türkiye ekonomisi ve sigorta sektörünün potansiyeli doğrultusunda hızla yeni dönem çalışma programını belirleyen Derneğin, sektörün güncel konularındaki etkinliklerini etkili bir şekilde sürdürerek gelişimine katkıda bulunmayı sürdürecek yoğun bir çalışma programı belirlediği belirtildi.

Başkan Fahri Altıngöz, bu yıl 10’su düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Sigorta Konferansı’nın dışında, 1958 yılında kurulan ve bu yıl 60’ncı yaşını kutlayacak olan STD’nin yoğun ve  heyecanla beklenecek toplantı ve etkinliklere imza atacağı bir çalışma dönemini planladıklarını bildirdi.

Sigorta Tatbikatçıları Derneği’nin yeni dönem Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine; Hazim Tümtürk , Ebru Yüksekbilgili , Ali İzzet Börü , Özer Şimşek , Hamdi Sarkaya Denetleme Kurulu Asıl üyeliklerine; Mehmet Yazıcı , Candan Özcan, Cengiz Diren Denetleme Kurulu Yedek Üyeliklerine; Feridun Özünal , Atila Yalçın , Ayşe Taylan Disiplin Kurulu Üyeliklerine; Cengiz Akatlı , İlham Saner, Nihat Tavşanlı , Disiplin Kurulu Yedek üyeliklerine: Necdet Atakul , Mahmut Ömer Altuğ , Sübhan Altınordu oybirliğiyle seçildiler.