Groupama’dan acentelerine “Anadolu Medeniyetleri” gezisi

Groupama, başarılı acentelerini 10-14 Mayıs tarihleri arasında Türkiye’nin tarihi şehirlerinden Van ve Mardin’de, “Anadolu Medeniyetleri: Tarih, Kültür, Gurme” konseptiyle düzenlediği gezide bir araya getirdi.

Yıl boyunca düzenlediği birçok yurtiçi ve yurtdışı organizasyonlarda acenteleriyle bir araya gelen ve gerçekleştirdiği seyahatlerle yeni yerleri keşfetme fırsatı sunan Groupama’nın Van ve Mardin gezisi, daha önce bu bölgeyi ziyaret etmemiş acenteler için çok daha etkileyici oldu. Groupama Sigorta Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arda Tuncay’ın ve bölge müdürlerinin de katıldığı “Anadolu Medeniyetleri: Tarih, Kültür, Gurme” gezisi, acenteler arasındaki dostluk ve iletişimi güçlendirirken Türkiye’nin farklı noktalarını yakından görme imkânı sundu.

Groupama Sigorta Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arda Tuncay, “Van ve Mardin gezilerimize ilişkin kampanyayı ilk duyurduğumuzda birçok acentemizden ‘bizler için şaşırtıcı olmayan’ geri bildirimler geldi. Gezinin sonunda ise ‘sahip oldukları ön yargıları yıktığımızı’ kendi ağızlarından duymak bizler için gurur vericiydi. ‘Anadolu Medeniyetleri: Tarih, Kültür, Gurme’ gezi konseptimizle sosyal sorumluluk görevimizi de yerine getirdiğimize inanıyoruz. Batısıyla doğusuyla, güneyiyle kuzeyiyle muhteşem bir kültürel zenginlik barındıran ülkemizin güzel insanları arasında bağlantı sağlamış olmak harika bir duygu. Bu geziye katılan tüm acente dostlarımızın artık bir misyonu var; ‘gittikleri illerin kültür elçisi olmak’. Bu arada önemle belirtmek isterim ki, gezimize eşlik eden Van ve Mardin’deki acentelerimizin misafirperverliği çok anlamlıydı. Haziran ve Eylül aylarında da farklı acentelerimizle aynı rotayı yapıp 2019 yılında da farklı zenginliklerimize yönelik gezilerimiz olacak. Groupama olarak farklı düşünmeye ve iş ortaklarımıza değer katmaya devam edeceğiz” dedi.