Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvasının şampiyonu Frederick Schöneich  – Müge Güzelbey ikilisi

Millî Reasürans tarafından düzenlenen geleneksel “Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası”nın 32’ncisi Miltaş – Suadiye Spor Tesisleri’nde yapıldı. Üç gün süren turnuvaya 38 şirketten, 38’i yerli, 26’sı yabancı piyasadan olmak üzere toplam 64 oyuncu katıldı.

150’ye yakın yerli ve yabancı seyirci tarafından izlenen Turnuva’nın yarı final ve final maçları sonrasında, Frederick Schöneich  (New Re) – Müge Güzelbey (Mapfre Sigorta) çifti birinci oldu.

Muzaffer Aktaş (Ex-Willis)-Tarkan Akas (Milli Re) çifti ikinci olurken, Edmond Wodehouse (JLT)- Katrin Hagestedt (Münich Re) çifti ile Bulak Karabel (Groupama Sigorta)-Dr. Talat Muratoğlu (Groupama Sigorta) çifti ise yarı finalist oldular.

Üçüncü gün “Sürpriz Turnuva” olarak düzenlenen maçlarda, Nicolas Theuray (Aon Benfield) – Terry Prior (Ex-Aon) çifti birinci, Emre Aktaş (Guy Carpenter) – Alexander Wort (Guy Carpenter) çifti ise ikinci oldular.

Turnuvanın ilk günü olan Cuma akşamı Miltaş Suadiye Spor Tesisleri’nde kokteyl prolonge, Cumartesi akşamı ise Willis Re’nin ev sahipliğinde Moda Deniz Kulübü’nde bir akşam yemeği düzenlendi. Turnuva pazar günü düzenlenen ödül ve kapanış töreniyle sona erdi.