Konut kredisi arayana yeni kaynak: Aegondirekt Blog

Türkiye’de 2008 yılından beri faaliyet gösteren ve son 4 yıldır kendi bünyesindeki dijital start-up proje “Aegondirekt” ile hayat sigortacılığını online platforma taşıyan Aegon, şimdi konut kredisi arayan müşterilerin “konut-kredi-sigorta” arayışlarında yardımcı olacak “Aegondirekt Blog”u  yayına aldı.

Türkiye’de genellikle bankalar üzerinden satışa sunulan kredi hayat sigortasının online hesaplanabilmesi ve satın alınabilmesini sağlayan Aegondirekt, konuttan krediye, krediden sigorta arayışına kadar geniş bir yelpazede merak edilenleri blog.aegondirekt.com.tr adresinde yanıtlıyor.

Aegondirekt blog, mevcut hizmete ek olarak konut arayan herkesin kredi ihtiyaçlarını gözeterek bu süreci nasıl kolaylaştırabilecekleri, konut kredisi masraf paketlerini nasıl düşürebilecekleri ve yasal haklarının hangi aşamalarda devreye girip neleri kapsayabileceğini anlatıyor.

Murat Akçay

Online ortamda yaptıkları çalışmaların tüketicileri yasal hakları konusunda aydınlattığının altını çizen E-satış Direktörü Murat Akçay, “Bugüne kadar Aegondirekt üzerinden iletişim bilgisini bırakmış herkese ulaşıp, özellikle Kredi Hayat Sigortası  konusunda bildikleri doğruların yasal dayanağı olmadığını anlattık. Yakın zamanda yayınladığımız blog sayfalarımız üzerinden konut, kredi ve sigorta branşlarındaki müşteri yolculuğuna bir bütün olarak bakmak, zorlandıkları alanlarda müşterilere yardımcı olmak ve özel bir deneyim yaşatmayı hedefledik” dedi.