Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Sergisi Sabiha Gökçen’de

Anadolu Hayat Emeklilik’in bu yıl 12’inci kez düzenlediği Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren 44 fotoğraf, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı Dış Hatlar Terminali’nde fotoğrafseverlerin beğenisine sunuldu. Sergi 25 Haziran tarihine kadar ziyarete açık olacak.

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler fotoğraf yarışmasında dereceye girenler Mayıs ayında ödüllerini aldı. Dereceye giren, mansiyona hak kazanan ve sergilenmeye değer bulunan 44 eser 25 Haziran tarihine kadar İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı Dış Hatlar Terminali’nde fotoğrafseverlerle buluşacak.

Bu yıl 2 bin 578 katılımcının 8 bin 602 fotoğrafla katıldığı yarışmasının birincisi Kendirci Çocuk adlı fotoğrafıyla Oya Akkul oldu. Pencere adlı fotoğrafıyla Gülseren Sarıgül ikinci, Ayna adlı fotoğrafıyla Filiz Gürsu üçüncü olurken, Cansel Özgüç, Selma Arslan ve Teberik Kölgeli mansiyon ödülüne layık görüldü.

2007 yılından bu yana 15 binden fazla katılımcının 62 binin üzerinde fotoğrafla katıldığı ve geleneksel hale gelen “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” fotoğraf yarışmasının seçici kurulunda fotoğraf sanatçısı Prof. Güler Ertan, fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Başkanı Prof. Nihal Kafalı, fotoğraf sanatçısı Çerkes Karadağ ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney yer aldı.