Sigorta Cini 35. mağazasını Trabzon’da açtı

Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini, yeni mağazasını Trabzon’da açtı. Sigorta Cini, Trabzon mağazasında en uygun sigorta ürününü, bünyesinde bulunan 20 sigorta şirketi aracılığıyla karşılaştırmalı olarak müşterilerine sunmayı hedefliyor.

Açılışta bulunan Sigorta Cini Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Aydınlı, Sigorta Cini Satıştan Sorumlu Grup Müdürü Fulya Argat, Tria Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Salih Şahin eşliğinde açılış kurdelesinin kesimi gerçekleştirildi.

Hizmet ağını genişleterek büyümeye devam ettiklerini vurgulayan Sigorta Cini Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Aydınlı, “Sigorta alanında 170 yıllık deneyime sahip NN Group yatırımı Sigorta Cini olarak “Mahallenizin Sigortacısı” olma hedefiyle yola çıktık ve açıldığımız günden bu yana önemli başarılara imza attık. Sigorta Cini; Türkiye’deki sigorta şirketlerinin %90’ını temsil eden 20 sigorta şirketinin ürünlerini müşterine sunmaktadır. Sunduğumuz en önemli özelliklerin başında ise sigorta şirketinin ürünlerinin içeriğini ve fiyatlarını özel bir yazılım sayesinde hazırladığımız karşılaştırma tablosu aracılığıyla müşterimize 2 dakika içerisinde sunabiliyoruz” dedi. Aydınlı sözlerini; “Sigorta Cini mağazaları bulundukları yerlerde sigortayla ilgili bilgi almak isteyen, çeşitli ürünleri öğrenmek isteyen ya da bildikleri ürünleri yenilemeye geldiklerinde farklı fiyatlarını görmek ve karşılaştırmak isteyen bütün müşterimiz için açık bir danışma noktası haline geliyor” diye tamamladı.

Açılışta söz alan Tria Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Salih Şahin; “Uzun zamandır birlikte çalıştığımız ekibimizle birlikte Sigorta Cini ile sinerji yaratıp elementer branşlarda müşterilerimize daha iyi hizmet vermeyi ve bu alanda daha hızlı büyümeyi hedefliyoruz. Trabzon halkının da sigortacılıkla ilgili yeni ürünlerle buluşup, en hızlı şekilde hizmet alabilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Sigorta Cini mağazalarında, müşterilerine aynı çatı altında; AKSigorta, Allianz, AXA Sigorta Anadolu Sigorta, Doğa Sigorta, ERGO, Groupama, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Sompo Japan, Acıbadem Sigorta, Quick Sigorta, Güneş Sigorta, Koru Sigorta, Unico Sigorta, Orient Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Türk Nippon Sigorta ve Ray Sigorta ile NN Hayat ve Emeklilik’in tekliflerine karşılaştırmalı olarak ulaşma imkânı sunuluyor.