Güneş Sigorta pilates etkinliği ile Caddebostan’daydı

Güneş Sigorta Instagram takipçileri ve Sağlıklı Yaşam Hareketi projesinin uzantısı olan “Sağlıklı Yaşam Güneşi” Instagram hesabı takipçilerinin ortak katıldığı pilates etkinliklerinin ikincisini gerçekleştirildi.

Spora ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla başlattığı “Sağlıklı Yaşam Hareketi” projesi kapsamında, 7 Temmuz’da İstanbul Maçka Parkı’nda ilk pilates etkinliğini düzenleyen Güneş Sigorta, bu kapsamdaki ikinci pilates buluşmasını da 21 Temmuz’da Caddebostan Sahil’de gerçekleştirdi.

Sağlıklı Yaşam Hareketi programı çerçevesinde, daha önce Güneş Sigorta Genel Müdürlük Binasında ofis çalışanlarına, hareketsizliğe bağlı oluşabilecek rahatsızlıkları önlemek ve verimliliği artırmak amacıyla temel egzersiz hareketleri eğitimi veren Fitness Eğitmeni Selim Atalay, bu kez Maçka Parkı ve Caddebostan Sahil’de düzenlenen etkinlikte katılımcılara pilates eğitimi verdi. Etkinlik sonrası katılımcılara pilates matı ve matara hediye edildi. Güneş Sigorta yepyeni projeleri ile Sağlıklı Yaşam Hareketine hız kesmeden devam edecek.