Tur Assist’ten ev taşıma hizmeti

1996 yılından bu yana Türkiye’de başta sigorta ve otomotiv sektörü olmak üzere acil yardım hizmetleri veren Tur Assist, “Pratik Taşın” ürünü ile taşınma hizmeti vermeye başladı. Taşınma öncesinde, esnasında ve sonrasında ihtiyaç duyulabilecek organizasyon ve hizmetleri garantili olarak yürüten Tur Assist, tüm süreçlerin tek elden ve sistematik olarak yürütülmesini hedefliyor.

Ev taşıma hizmetleri kapsamında; eşyaların nakliye esnasında oluşabilecek hasarlara karşı sigortalı bir şekilde demonte edilmesi, paketlenmesi, kutulanması ve taşınılan yeni adreste mobilyaların tekrar monte edilmesi gibi işlemler gerçekleştiriliyor. Hizmet ayrıca, taşınma sonrasında yapılması gerekli olan elektrik, su ve doğal gaz için yeni abonelik ve var olanın iptali veya aboneliğin nakli gibi işlemler için de destek sağlıyor.

Öte yandan Pratik Taşın ürünü hizmetlerinden olan MiniFIX de, taşınma sürecinde montaj ve kontrol gerektiren basit ama fazlasıyla vakit alan işleri gerçekleştiriyor ve taşınma telaşını hafifletiyor. Elektrik, tesisat, anahtar ve diğer küçük ölçekli montaj, demontaj ve onarım işlerini kapsayan “MiniFIX” paketine sahip olanlar, ihtiyaç duydukları anda, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi montajından avize ve aplik montajına, kapı kilit değişiminden elektrik tesisatı kontrolü, priz, floresan lamba değişimi, iç kapı zili ve kapı otomatının tamiratına varıncaya kadar 10 farklı hizmetten ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Hizmetlerin tamamı, Tur Assist’in geniş hizmet ağı üzerinden görevlendirilen profesyoneller tarafından garantili ve pratik bir şekilde yerine getiriliyor. Pratik Taşın ürünü ve kullanım koşullarını incelemek isteyen kullanıcılar, Tur Assist’in www.turasssist.com kurumsal internet sitesini ziyaret ederek detaylı bilgi edinebiliyorlar.