Katılım Emeklilik, çağrı merkezi hizmetleri için Turkcell’i tercih etti

Katılım Emeklilik, çağrı merkezi hizmetleri için Turkcell Global Bilgi’yi tercih etti. Bireysel emeklilik ürünlerinin yanı sıra hayat sigortası, ferdi kaza sigortası ve sağlık sigortası alanlarındaki ürünleriyle Katılım Emeklilik’in tüm müşteri hizmetleri bundan böyle Turkcell Global Bilgi çatısı altında yönetilecek.

Sigortacılık sistemine yeni bir anlayış kazandırdıklarını belirten Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “Genç bir marka olmamıza rağmen teknolojiyi merkeze alarak sektörün iki katı hızla büyüyoruz. Dijitalleşerek marka imajını ve itibarını yükseltiyoruz. Tüm bunlara paralel olarak müşteri memnuniyetini en üst seviyelerde tutmayı da ana hedef olarak görüyoruz. Bu kapsamda çağrı merkezi iş birliğini çok önemsiyoruz. Bu işbirliğiyle müşteri çağrılarına cevap verme hızımız katlanarak artacak. Pek çok birimimizde verimlilik sağlamış olacağız” dedi.

Yapay zeka teknolojileriyle desteklenecek

Ayhan Sincek sözlerini şöyle sürdürdü: “Dijitalleşme çalışmaları çerçevesinde yapay zekayı kullanan robot çözümlerimiz de yakında devreye girecek. Çağrı merkezi ile geliştirdiğimiz yeni teknolojik sistemlerimizle sosyal medya, mobil ve diğer web kanallarımızla entegre bir sistem oluşturuyoruz. Tüm çalışmalarımızın odağında müşteri bulunuyor. Bu vizyonla yola çıkarak müşteri hizmetlerinde yenilikçi bir anlayışı ortaya koymayı hedefliyoruz. Türkiye’nin lider sigorta şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.”