Anadolu Sigorta Faaliyet Raporu’na 4 uluslararası ödül

Anadolu Sigorta 2017 yılı Faaliyet Raporu 4 uluslararası ödül aldı. Rapor, LACP (ABD) tarafından ‘Sigortacılık kategorisi – En İyi Faaliyet Raporu – Altın Ödül’, ‘Tüm kategoriler EMEA sıralaması- En İyi Rapor Kapağı altın ödülü’, ARC (ABD) tarafından ‘En İyi Başkan Mesajı Onur Ödülü’ ve IADA (İngiltere) tarafından da ‘En İyi Faaliyet Raporu, Genel Değerlendirme, Bronz Ödül’ün sahibi oldu.

Tayburn tarafından hazırlanan 2017 yılı Faaliyet Raporu, “Her yerde dijital, herkese Anadolu Sigorta” mottosu ile Anadolu Sigorta’nın dijitalleşmeyi; ürün, hizmet, kanal ve iş modelleri bağlamında çok yönlü bütünsel bir strateji olarak ele alışını işledi.

Faaliyet Raporu, içerdiği bilgiler, sektöre ve şirkete ilişkin analizleri ile, yalnızca yatırımcılar değil, müşteriler, iş ortakları ve çalışanlar tarafından da ilgiyle okunup takip edilebilmesi amacıyla hazırlandı.

Şirketin 2011, 2013, 2014, 2015 ve 2016 yılı Faaliyet Raporları ile de çok sayıda uluslararası ödüle layık görülmüştü.

2017 Faaliyet Raporu’na www.anadolusigorta.com.tr adresi Yatırımcı İlişkileri sekmesinden (http://www.anadolusigorta.com.tr/tr/yatirimci-iliskileri/finansal-bilgiler/faaliyet-raporlari), şu ana kadar aldığı ödüllere ise aynı sitenin Hakkımızda/Ödüllerimiz http://www.anadolusigorta.com.tr/tr/hakkimizda/odullerimiz) sekmesinden ulaşılabilir.