Anadolu Sigorta acenteleri Antalya’da bir araya geldi

Anadolu Sigorta Acenteleri ve İş Bankası Şubeleri 25-29 Eylül tarihlerinde Antalya’da bir araya geldi. Profesyonel acenteler ve Türkiye İş Bankası Şube yöneticilerinin katıldığı toplantıda, Anadolu Sigorta üst yönetimi de yer aldı. Siber riskler temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Şencan’ın açılış konuşmasının ardından, Genel Müdür Yardımcıları Filiz Tiryakioğlu ve Mehmet Abacı gerçekleştirdikleri sunumlarla şirket ve sektör değerlendirmesi yaptı. Konuşmacılar arasında yer alan Avukat Haluk Arı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında bilgi verirken, Gazeteci / Yazar Serdar Kuzuloğlu dijitalleşme üzerine ufuk açıcı sohbetiyle etkinliğe renk kattı.

Etkinlik boyunca gerçekleşen workshoplarda acenteler, üst düzey yöneticiler ile sektörün ve şirketin yıllık performansını değerlendirip, fikir alışverişinde bulunurken, talep ve önerilerini de iletme şansı buldu.

Etkinliğin son günü gerçekleşen törenle başarılı acenteler ödüllendirildi. Törenin ardından düzenlenen gala yemeğinde ise Burcu Güneş sahne aldı.