“Esnafımıza sigortanı yaptır, iş yerini yedekle diyoruz”

Quick Sigorta sigorta sektörüne ve iş insanlarına getirdiği yeniliklere yeni bir ürün grubunu ekledi. “Yedekleyen İş yeri Sigortası” ile Quick Sigorta, esnafın yükünü azaltacak bir yeniliğe daha imza atıyor.

Quick Sigorta, finansal sigortalar başta olmak üzere sigorta dünyasına ve iş insanlarına getirdiği birçok yeniliğe yepyeni bir ürün grubunu daha ekledi: esnafımız için “Yedekleyen İş Yeri Sigortası” tacirimiz için “Basiretli Tacir İş yeri Sigortası”. Yeni ürün grubu içerisinde yer alan “Yedekleyen İş yeri Sigortası” ile Quick Sigorta, esnafın yükünü azaltacak bir yeniliğe daha imza atıyor.

Özellikle 2020 yılında yaşanan bir çok risk ve pandemi döneminde işletmelerin çektiği zorluk esnafların kaygılarını artırdı. Bu kaygıya kayıtsız kalmayan Quick Sigorta, Yedekleyen İş yeri Sigortası ile esnafın dükkanını iş yerini güvence altına alıyor. Quick Sigorta’nın Yedekleyen İş yeri Sigortası ile esnafın alınteri göz nuru dükkanının artık bir yedeği oluyor. Yedekleyen İş yeri Sigortası, 5 dakikada satın alabilecek neredeyse tüm rizikoları güvence altına alan, basit, yalın, kolay anlaşılır, sigorta işinin karmaşasından uzak bir ürün olarak sigortalıların karşısına çıkıyor. 3.100 Quick Sigorta acentesinin yanında ilk defa %100 online satılabilen bir iş yeri sigortası olma özelliğini de taşıyor. Üstelik senelik 300 TL‘den başlayan fiyatlarla esnafa, KOBİ’ye sunuluyor.

Yedekleyen İş Yeri Sigortası nedir?

Yedekleyen İş yeri Sigortası, esnaf ve küçük işletmeleri kapsayan ve yangından hırsızlığa, kira kaybından sel baskınına, iş durmasından cam kırılmasına kadar, var olan tüm ürünlerden kapsam olarak hiçbir eksiği olmayan iş yerlerini her anlamda güvence altına alan, geniş kapsamlı ama prosedür yaratmayan bir sigorta ürünüdür. Quick Sigorta, en yeni ürünü olan Yedekleyen İş yeri Sigortası ile esnafları ve işletmeleri, doğal afetleri, kazaları düşünmeden, işlerine ve müşterilerine odaklanarak ve tüm kaygılarından kurtarmaya imkan veriyor. 5 dakikada ve uygun fiyatlarla edinilebilen Yedekleyen İş yeri Sigortası ile iş yerinizi kaybetme korkusundan kurtulun ve işletmenizi gönül rahatlığıyla işletin.

Neden yaptırmalısınız?

İş yeri sigortasının yapılmasında, sigorta şirketleri riziko analizleri, yorucu ve uzun prosedürler uygulamakta, hatta tüm bunların sonucunda, özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler için görece yüksek primler çıkmaktadır. Quick Yedekleyen İş Yeri Sigortası tüm bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak amacıyla tasarlanmış, prosedürden uzak, son derece, basit ve geniş bir teminat yelpazesi sunarken, birkaç dakikada fiyatlamaya ulaşabilecek ve poliçenizi satın alabileceksiniz. Öte yandan, iş yeriniz ile ilgili talep edeceğiniz sigorta bedelini kolayca kendiniz belirleyerek, çok daha makul primlerle bu güvencelere sahip olabileceksiniz.

“Siz bırakın, riskleri biz düşünelim!”

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, Yedekleyen İş yeri Sigortasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Özellikle küçük işletmelerin ayakta kalmaya çalıştığı bu zor günlerde işletmecilerin ve küçük esnafın içini rahatlatacak bir projeye imza attık. Türkiye’deki iş yerlerinin yüzde 50’sinin sigortası bulunmuyor. Bugüne değin, sigorta yaptırmayacağını düşündüğümüz mahallemizdeki esnaf dostlarımız, kasabımız, berberimiz, kuru temizlemecimiz, bakkalımız, manavımızın ve benzer yüzbinlerce esnaf ve kobimizin sigortalarını son derece kolay ve uygun fiyat ile yapacağımız yepyeni bir ürünle sizleri tanıştırmak istiyoruz. Yıllarca emek verilen birçok dükkan ve iş yeri güvencesiz bir şekilde işletiliyor. Bu sebeple Yedekleyen İş Yeri Sigortası’nı, oldukça uygun fiyatlı olarak esnafımıza sunduk. Sunduk ki her ekonomik durumdan esnaf ve iş yeri sahibi bu ürüne rahatça ulaşabilsin ve iş yerini güvence altına alabilsin. Kısaca Esnafımıza “Dükkanı Yedekle” çağrısı yapıyor yani “Sigortanı yaptır, İş Yerini Yedekle” diyoruz. Yedekleyen İş yeri Sigortası ile siz bırakın, riskleri biz düşünelim!”

Ürünün öne çıkan özellikleri ise şöyle sıralandı;

İki seçim Çok teminat ; Sadece bina ve muhteviyat için limit belirleyecek bir çok teminata otomatik sahip olacaksınız.
Limit sigortasının kolaylığı
Riziko analizi yok
Fiyat çalışması anında.
3 Dakikada poliçe
Türkiye’de ilk defa online satın alınabilen Agent değil Acente ile hybrid iş yeri sigortası
Esnaf bu fiyata ve kolaylığa şaşıracak