SFS’nin yeni genel müdürü Murat Atıcı

Sektörün deneyimli ve uzman isimlerinden olan Murat Atıcı; 30 yıldır sigortacılığın geleceğine yön veren teknolojiler üreten SFS’nin yeni Genel Müdürü oldu. Boğaziçi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Murat Atıcı; (USC) Güney Kaliforniya Üniversitesi’nde Elektrik Mühendisliği alanında yüksek lisans ve Madrid IE Business School’da MBA yaptı.

1995-1998 yılları arasında Hewlett Packard ile 1998-2001 yılları arasında Cisco’da Müşteri Yöneticiliği görevlerini üstlenen Atıcı; 2001-2002 yılları arasında EMC’nin Satış Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Dijital dönüşüm, mobil teknolojiler, bulut hizmetleri, pazar geliştirme, siber güvenlik; BT stratejileri ve danışmanlık alanlarında özgün ve kapsamlı bir deneyime sahip olan Murat Atıcı; 2002-2007 yılları arasında Sap Türkiye’de Satış Müdürlüğü; 2007-2014 yılları arasında ise Bimsa’da Satış ve Pazarlama Direktörlüğü ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini başarıyla yürüttü. 2014-2016 yılları arasında Oracle Türkiye ve 2016-2020 yılları arasında; Samsung Türkiye’de sırasıyla Uygulama Ülke Direktörlüğü ve B2B Mobil Ülke Direktörlüğü görevlerini üstlendi.

25 yılı aşkın deneyime ve uzmanlığa sahip,  Samsung, Oracle, Bimsa, SAP, EMC; Cisco ve HP gibi önde gelen teknoloji şirketlerinde görev yapan ve birçok ödüle layık görülen Atıcı, son olarak Netaş’ta CEO Danışmanlığı görevini üstleniyordu.

Geleceğin sigortacılığını bugünden yazarak sigortacılık ekosistemine güçlü çözümler sunan SFS; kadrosuna kattığı güçlü ve deneyimli isimle sektörde fark yaratmaya devam edecektir.