Aksigorta acenteleri dünyayı turluyor….

Aksigorta, başarılı acentelerini ödüllendirmeye devam ediyor. 2021 yılında yapılması planlanan Los Angeles ve Las Vegas seyahati Pandemiden dolayı geçtiğimiz ay gerçekleşti. Düzenlenen kampanyalardan başarıyla çıkan acenteler, mart ayında Portekiz’e giderken mayıs ayında ise Küba seyahatine çıkacak. 

Türkiye genelinde 3.500’ü aşkın acentesiyle oldukça büyük bir dağıtım kanalına sahip olan Aksigorta, başarılı acentelerini ödüllendirmeye devam ediyor. Her zaman acentelerinin yanında olan ve ödül çıtasını daima yüksekte tutan Aksigorta, verdiği sözü tutarak 2021 yılında yapılması planlanan ama pandemiden dolayı ertelenen Los Angeles ve Las Vegas seyahatini geçtiğimiz ay gerçekleştirdi. 2020 yılında düzenlenen kampanyalarda başarılı olan Aksigorta acenteleri, Amerika’nın ardından mart ayında Portekiz’e giderken mayıs ayında ise Küba seyahatine çıkacak.

Aksigorta, geleneksel olarak her yıl acenteleri arasında gerçekleştirdiği kampanyalar kapsamında acentelerinin motivasyonlarını yüksek tutmak ve sinerji yaratabilmek üzere düzenlediği bu seyahatler, acenteler tarafından da her yıl yakından takip ediliyor.