Allianz Türkiye’nin çevik dönüşüm programı HEY! ödüle doymuyor

Allianz Türkiye’nin çevik dönüşüm yolculuğu HEY!, global iş dünyasının en saygın ödüllerinden Stevie MENA Awards’da İnsan Kaynaklarında İnovatif Başarılar” ile “Finans Sektöründe İnovasyonda Mükemmeliyet kategorilerinde iki altın ödülün sahibi oldu. 

Allianz Türkiye’nin çevik dönüşüm programı HEY!, prestijli ödüller almaya devam ediyor. Allianz Türkiye’nin organizasyonel yapısını, iş yapış modelini ve kurum kültürünü çevikliği yansıtacak biçimde yeniden şekillendiren HEY! (Hızlı, Etkili ve Yetkili), Stevie MENA Awards’da “İnsan Kaynaklarında İnovatif Başarılar” ile “Finans Sektöründe İnovasyonda Mükemmeliyet” kategorilerinde iki altın ödüle layık görüldü.

İş dünyasının saygın ödülleri arasında yer alan Stevie Ödülleri’nin MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesine özel düzenlediği programın üçüncü yılında, 17 ülkeden yapılan 700’ü aşkın başvuru, yaratıcılık ve iş sonuçları yönünden değerlendirmeye alındı. HEY!, geçtiğimiz yıl da Stevie Ödülleri’nde ‘International Business’ ana kategorisinde 3 ayrı ödül almaya hak kazanmıştı.

İlkay Özel: “Müşterilerimizin memnuniyetini işimizin kalbine yerleştiren, çevik bir kurum kültürü hedefledik”

Allianz Türkiye İnsan Kaynakları, Çevik Ofis ve Operasyon Destek Genel Müdür Yardımcısı İlkay Özel, HEY!’in başarısıyla Allianz Grubu içinde ve Türkiye’de çok sayıda şirkete ilham kaynağı olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek şunları söyledi:  “Allianz Türkiye olarak, aynı amaç için bir arada çalışan, değişen koşullara hızla adapte olan, birbirini dinleyen ve birbirinden öğrenen ekiplerle, müşterilerimizin memnuniyetini işimizin kalbine yerleştiren, çevik bir kurum kültürü inşa etmeyi hedefledik. 2018 yılında çıktığımız çevik dönüşüm yolculuğu sonucunda hayatın hızlandığını, işlerin daha etkili, ekipteki herkesin de A’dan Z’ye yetkili olduğu bir dünya hayal ederek HEY!’i hayata geçirdik. Çeviklik hikayemiz, müşteri ve çalışan memnuniyet skorlarından, pazar ve rekabet metriklerine kadar pek çok başlıkta gözle görülür başarılar sağladı. Aynı zamanda yurt içi ve yurt dışında alanında saygın otoriteler tarafından da takdir görmesi bize gurur veriyor.Çevik çalışma modelimiz HEY!’in rehberliğinde hız kesmeden çalışmalarımızda ilerlemeye devam edeceğiz.” diye konuştu.