AXA Sigorta Kupa Voley’de ödüller verildi

VakıfBank’ın şampiyonluğuyla tamamlanan 2021-2022 voleybol sezonu Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley’de madalya, kupa ve en değerli oyuncu ödülü sahiplerini buldu.

Türkiye Voleybol Federasyonunun (TVF) web sitesindeki habere göre, final karşılaşmasının ardından yapılan törende ilk olarak VakıfBank takımından Isabelle Haaken en değerli oyuncu ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’dan aldı.

AXA Sigorta Kupa Voley’i ikinci olarak tamamlayan Fenerbahçe Opet takımına ikincilik madalyalarını TVF Asbaşkanı Selahattin Süleymanoğlu ile AXA Sigorta Orta Anadolu Bölge Koordinatörü Ebru Akidil, ikincilik şiltini ise TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu verdi.

Yavuz Ölken ve Olgun Küntay VakıfBank takımıyla şampiyonluk kürsüsünde hatıra pozu verdi.

AXA Sigorta Kupa Voley’i şampiyon olarak tamamlayan VakıfBank takımına birincilik madalyalarını AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken ile AXA Sigorta Hayat ve Emeklilik Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Olgun Küntay, kupasını ise Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken takdim etti.