Generali Sigorta’dan 23 Nisan’a özel bağış kampanyası

Generali Sigorta, AÇEV’in “Okuyan Bir Gelecek” projesine destek vermek üzere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak bir bağış kampanyası düzenledi. Generali Ailesi’nin çocuklarının da sosyal medya paylaşımlarında yer alarak katkıda bulunduğu kampanya ile toplanan bağışlarla ihtiyaç sahibi çocuklara kitap seti gönderilecek. “Bağışlarınız Kitaplara Dönüşsün!” sloganıyla başlatılan kampanyaya destek vermek isteyenler https://bit.ly/3jRWdUM linkini tıklayarak kampanya hakkında bilgi alarak dilediği miktarda bağışta bulunabilecek.

Kampanyaya katılmak isteyen herkes 200 TL tutarında bağışta bulunarak bir çocuğun 5 kitap, resim defteri, boya kalemi ve bilim dergisinden oluşan Okuyan Bir Gelecek kitap set ihtiyacını karşılayabilecek. Kampanya katılımcıları aynı zamanda dilediği miktarda bağış yaparak setlerin oluşturulmasına da destek verebilecek.

Çalışanlar, çocukları aracılığıyla kampanyaya destek oluyor

Kampanya hakkında konuşan Generali Sigorta Direkt Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Fuat Işıksal, “Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) bugüne kadar Okuyan Bir Gelecek projesi ile 12,157 ihtiyaç sahibi çocuğa ve ailelerine ulaştı. Vakfın hedefi 100 bin çocuğa ulaşmak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel başlattığımız kampanya ile bizler de bu hedefe ulaşılmasına katkı sunmayı amaçlıyoruz. Ülkemizde beş yaş altı çocukların yüzde 71’inin evinde 3’ten az çocuk kitabı bulunuyor. Yapılacak bağışlar sayesinde evinde kendine ait çocuk kitabı bulunmayan binlerce çocuk kitaplara kavuşacak. Çalışanlarımız, çocukları aracılığıyla kampanyaya destek sunuyor, çocuklarının kitap görselleri ile yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini bağış kampanyasına destek vermeye çağırıyorlar. Generali Ailesi’nin çalışanlarına ve çocuklarına da bu değerli destekleri için teşekkür ediyorum. Yapacağınız bağışla daha çok çocuğun kitaplarla buluşmasına katkı sağlayabilirsiniz” diye konuştu.