Türk Nippon Sigorta’dan acentelere ürün eğitimi

Türk Nippon Sigorta’da eğitimler hız kesmeden devam ediyor. “Hayat boyu öğrenme” mottosunu benimseyen Türk Nippon Sigorta, acenteleri için ürün eğitimleri gerçekleştirdi. Sağlık, yangın, kasko ve trafik ürünlerindeki güncel gelişmelerin anlatıldığı eğitime yaklaşık 300 adet acente katıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, “En önemli satış kanalımız olan acentelerimizin, ürünlerimizde gerçekleştirilen yenilikleri en hızlı şekilde öğrenebilmesi için bu eğitimi planladık. Online olarak planladığımız eğitimlerimizi sene içine yaymayı hedefliyoruz. Böylelikle ürün ile ilgili yapılan bir değişikliğin hemen sahaya yansımasını ve bu sayede müşterilerimize doğru bilgiler aktarmayı amaçlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Türk Nippon Sigorta için acente satış kanalının önemine de vurgu yapan Dr. E. Baturalp Pamukçu, ”Verdiğimiz hizmetin kalitesi bizim için çok önemli. Şirket olarak, klasik uygulamalarının dışında, acentelerimize farklılıklar yaratan dinamik bir yapı içinde hizmet vermeye çalışıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz tüm teknolojik projelerle, aynı zamanda acentelerin hayatını kolaylaştırmayı düzenlediğimiz kampanyalarla da acentelerimizin motivasyonunu artırarak ek kazanımlar sağlamalarını amaçlıyoruz” dedi.