sigortaladım.com Yaratıcı Çocuk Festivali’nde çocuklarla buluşacak!

sigortaladım.com, yeşil bir trafik için hayata geçirdiği Ücretsiz Egzoz Gazı Emisyon Ölçüm kampanyasının ardından çocuklarda çevre ve doğa bilincini geliştirmek amacıyla hayata geçirdiği “Geleceği Koruyan Kahramanlar” animasyon video serisi ve çocuk kitabını 4-5 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek Yaratıcı Çocuk Festivali’nde çocuklarla buluşturacak.

 Kurumsal ve bireysel hizmetleriyle sigorta sektöründe tarafsız ve doğru bilginin kaynağı olan sigortaladım.com, Türkiye’nin en kapsamlı çocuk ve aile organizasyonu olan Yaratıcı Çocuk Festivali’ne sponsor olarak destek veriyor. Doğa ve çevre dostu çalışmalarıyla dikkat çeken sigortaladım.com, Maçka Küçükçiftlik Park’ta “Süper Kahramanlar” teması ile düzenlenecek festivalde çocuklarla bir araya gelecek.

sigortaladım.com, 4-8 yaş arasındaki çocuklara özel hazırladığı Damla, Güneş ve Yaprak’ın maceralarının anlatıldığı 10  bölümden oluşan “Geleceği Koruyan Kahramanlar” animasyon video serisi ve 3 bölümden oluşan çocuk kitabı ile çocuklarda çevre bilincinin arttırılmasına katkı sağlamayı hedefliyor. sigortaladım.com, Yaratıcı Çocuk Festivali’nde çocukları doğanın içinden özenle seçilen karakterlerin maceralarıyla buluştururken aynı zamanda eğlenceli atölye ve etkinlik çalışmalarıyla da keyifli bir zaman geçirmelerini sağlayacak.

sigortaladım.com Pazarlama Direktörü İzzet Özveren: “sigortaladım.com olarak, 2021 yılında çevre bilincini artırmayı hedefleyerek yola çıktığımız egzoz emisyon kampanyamız ile doğa dostu bir marka olma yolunda ilk adımımızı attık. Bu vizyon ışığında, günümüz ve geleceğimizin en önemli konularından biri olan çevre ve çevre bilinci oluşturmak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. Doğayı emanet edeceğimiz çocuklarımıza da bu bilinci aşılamak amacıyla eğlenceli ve bilgilendirici çocuk kitabı ve Youtube’da yayınlanacak 10 animasyondan oluşan bir video serisi hazırladık. Yer alacağımız stantta çocuklara kitabımızı ücretsiz olarak dağıtacağız. Bunun yanı sıra çocuklar için hazırladığımız eğlenceli ve bilgilendirici aktivitelerle de güzel bir gün geçirmelerine katkı sağlarken aynı zaman da farkındalıklarını arttırmayı amaçlıyoruz” dedi.