Groupama acenteleri Meksika’yı gezdi

Groupama Sigorta, 2021 yılında düzenlediği kampanyada başarı gösteren acentelerine Meksika seyahati hediye etti. Groupama Sigorta Satış Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Altuğ’un da katılımıyla 10 -16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen seyahatte acenteler iki gün Mexico City ve dört gün Cancun olmak üzere altı gün boyunca Meksika kültürünü deneyimlediler.

Geçtiğimiz yıl acentelerine Küba seyahati hediye eden Groupama Sigorta bu yıl bir kez daha rotasını Güney Amerika’ya çevirdi. Kıtanın kültürel olarak en etkileyici bölgelerinden olan Meksika’ya düzenlenen seyahatte, satış hedeflerine ulaşarak başarı gösteren acenteler unutulmayacak bir tatil yaşama fırsatı buldu.

Groupama Sigorta Satış Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Altuğ, “Groupama Sigorta olarak her yıl düzenlediğimiz satış kampanyaları sonucunda başarılı olan acentelerimizle #birliktekeşfediyoruz temalı yurt içi ve yurt dışı seyahatler düzenlemeye devam edeceğiz. Acentelerimizin 2022 başarılarını safari programı da içeren Güney Afrika seyahati ile ödüllendireceğiz” dedi.