AXA Sigorta’dan İzmir’de sağlık sigortası atağı…

AXA Sigorta, geniş anlaşmalı hastane ağı ve tamamlayıcı sağlık alanında sunduğu hizmetlerle İzmir’de müşterileri için değer yaratıyor. 

AXA Sigorta, özel sağlık hizmetlerine uygun fiyatlı erişim sağlayan tamamlayıcı sağlık ürünleri, yaygın anlaşmalı kurum ağı ve hızlı provisyon süreçleriyle Türkiye’nin her şehrinde olduğu gibi İzmir’de de müşterileri için değer yaratıyor.

Türkiye ölçeğinde 4.3 milyon nüfusa sahip İzmir’de yaklaşık 1.1 milyon sigortalı bulunuyor. İzmir’de 147 acentesiyle hizmet veren AXA Sigorta, 19 bini geçen sağlık sigortalı kişi sayısıyla öne çıkıyor. AXA Sigorta, İzmir ilinde anlaşmalı olduğu 49 kurumla tamamlayıcı sağlık alanında hizmetler sunuyor. Anlaşmalı 49 kurum içerisinde 28 tıp merkezi, 19 hastane, 1 fizik tedavi merkezi bulunuyor.

Sağlığım Tamam tamamlayıcı sağlık sigortası, Sağlığım Tamam ürününe yüzde 30 daha düşük fiyatlı bir alternatif olarak sunulan Tutumlu Sağlığım Tamam Sigortası, ayakta tedavi giderleri için tamamlayıcı sağlık sigortasını ve yatarak tedavi giderleri için özel sağlık sigortasını aynı poliçede buluşturan Tutumlu Özel Sağlık Sigortası, 17-22 yaş arasındaki gençlerin ihtiyaçları doğrultusunda belirledikleri kadar sigorta primi ödemesini öngören Genç Tamamlayıcı Sağlık Sigortası gibi yenilikçi ve inovatif ürünlere sahip AXA Sigorta, ihtiyaçlara hızlıca yanıt veren dijital sağlık çözümleriyle de öne çıkıyor. Şirketin geliştirdiği sağlık çözümleri arasında müşterilerin sağlık sorunlarıyla ilgili her konuyu uzman doktorlara yazılı, sözlü veya görüntülü olarak danışabildiği AXA Doktor Danışma Hattı, hastalıkların teşhisi ve tedavisi sırasında ikinci bir uzman görüşü almasını sağlayan Online Tıbbi İkinci Görüş Modülü, 0-16 yaş arası çocuklar ve aileleri, 65 yaş ve üstü bireyler ve her yaştan ameliyatlı müşterilere destek olmak için oluşturulan AXA Bağımsız Yaşam Hattı bulunuyor. Şirket ayrıca AXAFit isimli mobil uygulamasıyla da müşterilerinin sigortacılık işlemlerinin kolaylaştırmasına ve sağlıklı bir yaşam sürmesine de katkı sağlıyor.

AXA Sigorta, müşteri memnuniyetinin yönetilebilir, ölçülebilir ve karşılaştırılabilir olması amacıyla da Türkiye ölçeğinde 30’dan fazla temas noktasında yılda yaklaşık 100 bin geri bildirimi değerlendiriyor.

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan konuyla ilgili, “AXA Sigorta olarak sigortacılık çözümlerimizin odağına insanı koyuyoruz. Köklü geçmişimiz ve küresel gücümüzü yenilikçi bakış açımızla birleştirerek müşterilerimizin için bir sigorta şirketindan çok daha fazlası olmak için çalışıyor, bir çözüm ortağı olmayı hedefliyoruz. Ürünlerimizi de buna uygun olarak geliştiriyoruz. Pandemi sürecinde önemi daha da artan ‘tamamlayıcı sağlık’ alanı gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. En kapsamlı anlaşmalı kurum ağımız ve hızlı provizyon süreçlerimizle bu alanda değer yaratan öncü şirketlerden biri olmaktan gurur duyuyoruz. İzmir’deki anlaşmalı kurumlarımız ve acente ağımızla İzmirliler için değer yaratmaya, çözüm ortakları olmaya devam edeceğiz.” dedi.