Aksigorta’dan köpek gezdirme hizmeti DogGO ile iş birliği

Geçtiğimiz aylarda mobil uygulamasını hayata geçiren Aksigorta, pazaryeri üzerinden müşterilerine sunduğu hizmet ağını genişletiyor. Aksigorta, evcil hayvan sahiplerine güvenli ve profesyonel köpek gezdirme ve bakım hizmeti DogGO ile yaptığı iş birliği sonucu Aksigorta Mobil üzerinden satın alınacak hizmetlerde indirim fırsatı sunuyor.

Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam eden Aksigorta, pazaryeri üzerinden müşterilerine sunduğu hizmet ağını genişletiyor.  Bu kapsamda Aksigorta, evcil hayvan sahiplerine güvenli ve profesyonel köpek gezdirme ve bakım hizmeti DogGO ile iş birliği gerçekleştirdi.

Bu iş birliği sonucunda, Aksigorta Mobil uygulamasında pazaryeri üzerinden alınacak 45 ve 60 dakikalık planlı yürüyüşlerde Aksigortalılara özel DogGO’da %15 indirim kodu sağlanacak. DogGO, mobil uygulama üzerinden köpek gezdirme hizmeti vererek faaliyet gösteriyor. Girişim bu hizmetle beraber evcil hayvan sahiplerine aradıkları güvenli hizmeti sunmayı ve ulaşılabilir hale getirmeyi, Türkiye’de sahiplenmeyi artırmayı ve köpek bakım kültürünü bir nebze de olsa oturtabilmeyi hedefliyor.

Aksigorta’nın mobil uygulaması, müşteriler için diğer tüm kanallarla entegre olacak dijital bir hizmet noktası sunması, bu sayede müşterilere çoklu kanal özgürlüğü sağlaması ve Aksigorta’nın farklı sektörlerdeki iş birlikleriyle müşterilerine daha fazla değer yaratabilmesinin yanı sıra acente ve müşteri arasında yeni bir ilişki kurma biçimi sağlayacak dijital bir platform olmasıyla öne çıkıyor. DogGo’nun yanı sıra Kidolog, Petopy, Pronet, etaşın ve lastik.com.tr ile iş birliği gerçekleştiren Aksigorta, Aksigorta Mobil üzerinden müşterilerinin olası risklerine karşı önleyici destekler sunmayı amaçlamaktadır.

Mobil uygulamayı indirmek için: https://aksigorta.co/mobilindir