HDI Sigorta, acenteleri ile birlikte ”Daha İyisi için Sözümüz Var” dedi!

HDI Sigorta, Geleneksel Acenteler Toplantısını Türkiye’nin dört bir yanından gelen acenteleriyle 29 Mayıs – 1 Haziran tarihleri arasında Limak Cyprus Deluxe Hotel’de gerçekleştirdi. Pandemi koşulları gereğince iki yıldır fiziki olarak gerçekleştirilemeyen HDI Sigorta Geleneksel Acenteler Toplantısı, 650 acente, iş ortakları ve şirket yetkilileri olmak üzere yaklaşık 850 kişi kişinin katılımıyla Kıbrıs’ta gerçekleştirildi.

‘‘Daha İyisi için Sözümüz Var’’ temasıyla düzenlenen görkemli toplantıda HDI Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi Christian Sebastian Müller ve Genel Müdür Ceyhan Hancıoğlu 2021 yılına dair değerlendirmelerini, strateji ve faaliyet planlamalarını, yeni ürün ve hizmet detaylarını acenteler ile paylaştı.  Üst Yönetim sunumlarının ardından, HDI Sigorta yetkilileri İkili Görüşmeler’de acenteleri ile bir araya gelerek teknik konular ağırlıklı olmak üzere öneri ve talepleri değerlendirirken BUPA Acıbadem, IPA ve Intergen firmaları da katılımcılara özel sunumlar gerçekleştirdi.

Hancıoğlu toplantıya ilişkin ‘‘Geçtiğimiz yıl dijital olarak düzenlediğimiz toplantıda söz verdiğimiz üzere hep birlikte ve yan yanayız. Başarılar ile dolu bir dönemi geride bıraktık. Yeni dönemde de karlı üretim planımızı yürütmeye devam ederken ürün bazlı sıralamalarda adımızı üst sıralara yazdırma gayreti içinde olacağız. Bugün burada, her alanda daha iyiye erişme azmimiz ve kararlılığımızla Daha İyisi için Sözümüz Var diyoruz. Sizlerden aldığımız güç ile çok uzun yıllar sektöre yön vermeye ve birçok alanda öncülük etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Üç gün süren ve Kadir Çöpdemir’in usta sunumu ile renklenen toplantının gala ve eğlence akşamlarında ise HDI Sigorta Ailesi’ne Derya Uluğ, Ayta Sözeri, Seda Mete, Onur Mete ve Kaan Öztürk gibi birçok ünlü isim eşlik etti. Genç şarkıcı ve söz yazarı Mert Kaçar’ın HDI Sigorta için özel olarak hazırladığı rap şarkı da katılımcıların beğenisine sunuldu.