NART Plaza’nın açılışı yapıldı

NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği 23. Kuruluş yıldönümünde yeni Genel Müdürlük binasının açılışı yapıldı. Açılış konuşmasını İcra Kurulu Başkanı görevine atanan Denise Nart yaptı.

NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği 23. Kuruluş yıldönümünde yeni Genel Müdürlük binasının açılışını seçkin davetlilerden oluşan bir törenle kutladı. Açılış konuşmasında bu sene İcra Kurulu Başkanı görevine atanan Denise Nart, pandemi sonrasında tüm iş ortaklarını, müşterilerini ve şirket çalışanlarını bir arada görmenin verdiği memnuniyetini aktarırken, sözü şirket Kurucu Başkanı Levent Nart’a devretti.

Levent Nart konuşmasında NART’ın yeni Genel Müdürlük binasına taşınmasının şirketin sürdürülebilir başarısı, dijital dünyaya adaptasyonu ve uzun vadede devam edecek olan hibrit çalışma sistemleriyle olan ilişkisini anlatırken, açılış törenine katılan seçkin konuklar NART’ın kuruluş hikayesini Levent Nart’tan dinlediler. NART’ın Danışmanlar Kurulu Üyesi Yavuz Canevi’nin onur konuğu olarak davet edildiği açılış törenine, geçirdiği Covid sebebi Sayın Canevi katılamadı. Yavuz Canevi’nin konuşmasını İcra Kurulu Başkanı Denise Nart misafirlere takdim etti. Konuşma içeriğinde NART’ın Türkiye Sigorta Piyasasındaki yerinden ve öneminden bahsederken, NART’ın kuruluşundan itibaren piyasadaki nitelikli insan gücüne sahip olduğu ve bunun piyasa için önemi yer almaktaydı.

Katılımcılar arasında TÜSIAD Başkanı Orhan Turan, Eski İSO Başkanı Hüsamettin Kavi, Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli, Türkiye İlaç Sanayi Derneği (TİSD) Başkanı Hasan Ulusoy, Sigorta Şirketleri Genel Müdürleri ve Üst Düzey yöneticileri yer aldı. Günün anısına konuşma yapan Sayın Turan, Sayın Kavi, Sayın Benli ve Sayın Ulusoy’a plaket verildi.

Açılış kurdelesini İcra Kurulu Başkanı Denise Nart, Levent Nart, Margot Nart, Lara Nart, TÜSIAD Başkanı Orhan Turan, Eski İSO Başkanı Hüsamettin Kavi, Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli, Türkiye İlaç Sanayi Derneği (TİSD) Başkanı Hasan Ulusoy ve tüm NART personellerini temsilen en uzun süredir NART kadrosunda çalışan Nurhan Yavuz Şahin ve Gökhan Öztin’in kestiği törende katılımcılar 21:00’a kadar keyifli bir kokteylde hem eğlendiler, hem de pandemiden uzun bir ara sonra fiziki bir organizasyonda fikir alışverişi yapabilmenin güzelliğine vardılar.