Anadolu Sigorta’ya müşteri deneyiminde uluslararası 3 ödül

Anadolu Sigorta, global ödül organizasyonu Awards International’ın düzenlediği Turkey CX Awards 2022 Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde üç ayrı ödüle layık görüldü. “Ürün/hizmet geliştirme” kategorisinde altın ödül, “Her Şeyin Merkezinde Müşteriyi Konumlandırma” ve “En İyi Müşteri Deneyimi Geliştirme Stratejisi” kategorilerinde de bronz ödül kazanan Anadolu Sigorta, juno – yeni nesil sigortacılık platformu ile müşteri deneyimindeki başarılarını tescilledi.

 Dijital sigortacılık markası “juno – yeni nesil sigortacılık platformu” ile aldığı ödüllere yenilerini eklemeye devam eden Anadolu Sigorta, Awards International’ın   Türkiye’de düzenlediği Turkey CX Awards 2022 Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde başvurduğu üç kategoride üç ayrı ödülün sahibi oldu. “Ürün/hizmet geliştirme” kategorisinde altın ödül, “Her Şeyin Merkezinde Müşteriyi Konumlandırma” kategorisinde bronz ödülün kazananı olan Anadolu Sigorta, “En İyi Müşteri Deneyimi Geliştirme Stratejisi” kategorisinde de bronz ödüle layık görüldüFarklı sektörlerden birçok firmanın katıldığı yarışmada, Anadolu Sigorta müşteri deneyimi alanındaki performansını ve yenilikçi çalışmalarını global bir ödül programında elde ettiği başarılarla taçlandırdı.

Türkiye Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde üç ayrı ödüle layık görülmekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Kerem Erberk, “2021 yılının Haziran ayında ilki gerçekleştirilen bu ödül töreninde, juno uygulamamızla ilk gümüş ödülümüzü almıştık. Aylar içinde geliştirmeye devam ettiğimiz ve müşterilerimiz tarafından da büyük bir kolaylıkla kullanımı artan juno platformumuz, müşteri deneyiminde başarısını kanıtladı. Juno’da sigortacılık terimlerini en az seviyede kullanarak, dijitale adapte olmayı kolaylaştıran bir deneyim sunmamız, yeni neslin ilgisini de çekerek, genç kullanıcılarımızın artış göstermesine neden oluyor. Bu sayede tüm iş süreçlerimizi uçtan uca dijital ortamda gerçekleştirmeye devam etmek için büyük bir motivasyonla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Awards International tarafından Türkiye’de ikincisi düzenlenen yarışmanın ödül töreni 2 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşti. Ödülü şirket adına Dijital Sigortacılık ve Müşteri İletişim Müdürü Barış İnan ve ürün sorumlusu Melis Gençel aldı. 20 farklı kategoride onlarca projenin yarıştığı organizasyonda yarışmacılar kapsamlı değerlendirmelerden geçerek puanlandı. Değerlendirmeler sonucu oluşan toplam puana göre sıralama yapılarak kategoriler bazında ödüller dağıtıldı.