AXA’dan “Dijital Ticari Platform”

 

Fransız sigorta şirketi AXA, kurumsal müşterilerinin gelişen koruma ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan yeni hizmetlerden oluşan bir ekosistem oluşturmak için dijital bir ticari merkez kurdu.

Platformun amacı, uydular, drone’lar, sensörler aracılığıyla toplanan gerçek zamanlı veri ve analitiklerin birleşiminden, AXA’nın risk önleme hizmetlerindeki uzmanlığı ve şirketin sigortalama ve talep yetenekleriyle tam olarak yararlanmak olarak açıklandı.

Platformda iki başlangıç ​​programı yer alacak.

AXA Climate, büyük kurumsal müşteriler ile kamu ve finans kurumları için bir dizi sürdürülebilirlik hizmeti sağlayan veri tabanlı bir açık ekosistemdir. Bu hizmetlerden biri olan İklim Okulu, kurumsal müşterilerin çalışanlarının becerilerini artırabileceği ve işletmeleri sürdürülebilir geçiş için hazırlayabileceği bir dijital öğrenme platformu. Sadece bir yıl önce faaliyete geçen İklim Okulu, şimdi beş milyondan fazla çalışanı eğitmek için kullanılıyor ve 40’tan fazla kayıtlı büyük kurumsal müşteriye sahip.

AXA Smart Services ise risk içgörüleri ve risk yönetimi yetenekleri sağlayan bir ağ. Ticari müşterileri desteklemek için, onlara tüm sabit ve geçiş halindeki varlıklarını gerçek zamanlı olarak izleme fırsatı verirken, özel önleme ve katma değerli hizmetlere erişim sağlamak gibi yeni hizmetler sunacak.