sigortaladım.com’a, Smart Insurance Awards’dan ödül!

Sigorta sektöründe tarafsız ve doğru bilginin kaynağı sigortaladım.com, Türkiye’nin ilk ve tek inovasyona dayalı sigortacılık ödülleri Smart Insurance Awards’da Dijital Dönüşüm kategorisinde “Bronz Smarti” ödülüne layık görüldü.

Müşterilerine sigorta ürünlerini karşılaştırmalı olarak sunan ve seçtikleri ürünü hızlı, pratik ve güvenli bir şekilde satın almalarını sağlayan; aynı zamanda doğru ve tarafsız bilginin kaynağı olma misyonuyla hareket eden sigortaladım.com, Smart Insurance Awards’da “Dijital Dönüşüm” kategorisinde Bronz ödülün sahibi oldu.

Smart Insurance Awards’da ödüle layık görülmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını söyleyen sigortaladım.com Pazarlama Direktörü İzzet Özveren, “Teknoloji ve yeni nesil sigortacılığı bir araya getirerek, müşteri odaklı yaklaşımı benimseyen bir marka olarak; hayata geçirdiğimiz başarılı projelerle sigorta sektörüne ilham vermenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran yeni nesil dijital projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.