Bereket Sigorta’da Genel Müdür değişimi

Bereket Sigorta ve Bereket Emeklilik’te 2018 yılının Ocak ayından bu yana Genel Müdürlük görevini yürüten Mahmut Güngör görevinden ayrıldı. Güngör, yerini Bereket Sigorta ve Bereket Emeklilik’te Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür yardımcısı olarak görev yapan Faruk Gökçen’e bıraktı.

Bereket Sigorta ve Bereket Emeklilik’te 2018 yılının Ocak ayından bu yana Genel Müdürlük görevini yürüten Mahmut Güngör görevinden ayrıldı. Yeni görevine Tarım Kredi Grubu’nun şirketi olan Tarım Kredi Yem’de yönetim kurulu üyesi olarak devam edecek olan Güngör, görevini Bereket Sigorta ve Bereket Emeklilik’te Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür yardımcısı olan Faruk Gökçen’e bıraktı.

Genel müdürlük binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Mahmut Güngör, “Bereket Sigorta’da görevimi çok değerli bir çalışma arkadaşıma devretmekten dolayı mutluluk duyuyorum, Sayın Faruk Gökçen’in şirketimiz için gösterdiği gayretler genel müdür unvanıyla da artarak devam edecektir. Sektörümüz ve şirketimiz için hayırlı olmasını diliyorum’’ şeklinde konuştu.

Bereket Sigorta Genel Müdürlüğü görevine atanan Faruk Gökçen ise yaptığı konuşmada, “Bereket Sigorta’nın sektörün önemli bir oyuncusu olmasına önemli katkı sağlayan Sayın Mahmut Güngör’e yapmış olduğu üstün hizmetlerden ötürü şahsım ve şirketimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Temsil edeceğim görevin mesuliyetinin farkında olarak, ülkemize ve şirketimize hizmet etme yolunda gayretle çalışacağım’’ ifadelerini kullandı.

Faruk Gökçen kimdir?

Lisans eğitimini Beykent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlayan Gökçen, AvivaSA Hayat ve Emeklilik’te sigortacılık kariyerine başladı. Daha sonra kariyer yolculuğuna Groupama Sigorta, Ziraat Sigorta ve Ziraat Hayat Emeklilik’te; Satış Müdürü ve Operasyonel İşlemler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. Faruk Gökçen, Türkiye Hayat Emeklilik’te Teknik Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra Aralık 2020 tarihinden itibaren Bereket Sigorta ve Bereket Emeklilik’te Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür yardımcılığı görevine geldi. 1 Temmuz itibari ile Bereket Sigorta ve Bereket Emeklilik’te Genel Müdür olarak görevine devam edecek.