TARSİM’den Amasya ve Sivas’a ziyaret

Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi’nin yaygınlaştırılarak, memnuniyetin artırılması, üretici ve yetiştiricilerin talep ve beklentilerinin tespit edilebilmesi amacıyla TARSİM yurt genelindeki temaslarına devam ediyor.

TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Serpil Günal ve beraberindeki heyet, 26-27 Temmuz tarihlerinde, Amasya ve Sivas’taki sigortalı işletmelere ve paydaşlara yönelik ziyaretler gerçekleştirerek, yetkililerden sürdürülen çalışmalara ilişkin bilgiler aldı ve incelemelerde bulundu.

TARSİM Heyeti program kapsamında ilk gün, Amasya’nın Suluova ilçesine bağlı Saluca Köyü’nde şeker pancarı sertifikalı tohumluk ürünü ile ilgili tarım işletmelerini ziyaret ederek, ürünün hasat aşaması hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Programın devamında, Merkez ilçeye bağlı Ovasaray Köyü’nde bir tarım işletmesi ziyaret edilerek, hasat dönemine gelmiş erkenci kuru soğan ürününe ait incelemeler gerçekleştirildi. Programın ikinci gününde ise, Sivas Tarım ve Orman İl Müdürü Seyit Yıldız, Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ ve Sivas Ziraat Bankası Bölge Başkanı Salih Zeki Şahna makamlarında ziyaret edilerek, bilgilendirmelerde bulunuldu.