AcnTurk’de satışın başına Meltem Balkanlı geçti…

Sektörün en genç şirketlerinden AcnTurk Sigorta’da yönetim kadrosu oluşturulmaya devam ediyor. Şirketin Satış Direktörlüğü görevine 8 Ağustos 2022 itibari ile sektörün önemli isimlerinden Meltem Balkanlı getirildi.

AcnTurk Sigorta’dan konuya ilişkin sosyal medyada yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:  “Şirketimiz Satış Direktörlüğü görevine 8 Ağustos 2022 itibari ile Meltem Balkanlı getirilmiştir.
17 yıllık kariyer hayatına Marsh Sigorta ve Reasürans Brokerliğinde başlayan Meltem Balkanlı, Axa Sigorta Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü acente satış departmanındaki görevinden sonra kariyerine Howden Sigorta ve Reasürans Brokerliği Orta Anadolu Bölge Müdürü olarak devam etmiştir. 2005 yılında Başkent Üniversitesi Sigortacılık ve Risk Yönetimi bölümünden mezun olan Meltem Balkanlı, Koç Üniversitesinde Executive MBA yüksek lisansı, Başkent Üniversitesinde Sigortacılık ve Risk Yönetimi üzerine yüksek lisans, Anadolu Üniversitesi Marka İletişimi eğitimlerini tamamlamıştır. Başkent Üniversitesi Sigortacılık ve Risk Yönetimi Bölümünde halen misafir Öğretim Görevlisi olarak “Hayat ve Hayat Dışı Sigorta” dersi vermektedir. Evli ve bir çocuk annesidir.”