Bupa Acıbadem’in seyahat sigortaları Sencard Market’te

Bupa Acıbadem, seyahat sigortası seçeneklerini senCard platformu üzerinden çevrimiçi olarak hizmete sundu. Seyahat güvenliği için seyahat sigortası yaptırmak isteyenler, sağlıklı ve mutlu yaşam için ayrıcalıklı bir üyelik programı sunan senCard’a tıklayarak dakikalar içinde kolayca poliçe yaptırabilecekler.

Türkiye’de sağlık sigortacılığında uzmanlaşmış şirket olan ve dünya çapında 38 milyondan fazla müşteriye hizmet veren bütünsel sağlık hizmetleri şirketi Bupa’nın Türkiye organizasyonu Bupa Acıbadem Sigorta, seyahat sigortalarını senCard platformu üzerinden çevrimiçi olarak hizmete sundu. Bupa Acıbadem’in senCard Market’te satışa sunulan seyahat sigortaları, tüm ürünlerinde olduğu gibi sigortalının ihtiyaçlarına ve bütçesine uygun teminat belirlemesine olanak tanıyor.

Bupa Acıbadem’le güvenli seyahatler

Bupa Acıbadem Sigorta, senCard Market’ten çevrimiçi ortamda kolayca alınacak seyahat sigortalarıyla, Yurt içinde veya dışında geziye çıkan bireyler ve ailelerini seyahat süresince teminat altına alıyor. Bupa Acıbadem’in seyahat sigortaları, sigortalıların teminat kapsamındaki tüm ihtiyaçlarını hızlı ve kesintisiz olarak karşılıyor. Sigortalılar seyahat sigortalarıyla Bupa Acıbadem’in 7/24 hizmet veren ve bekletmeyen otomatik provizyon sistemlerinin, kesintisiz ve hızlı danışmanlık hizmetlerinin yanısıra sağlıklı ve mutlu yaşam için ayrıcalıklı bir