İstanbul sigortacılıkta 10-11 Ekim’de uluslararası zirveye hazırlanıyor….

10-11 Ekim 2022 tarihlerinde İstanbul Swisotel’de sigortacılıkta uluslararası bir zirveye hazırlanılıyor. Middle East Insurance Review ve Asia Insurance Review , Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından sektör oyuncularını bir araya getirmek için İstanbul’daki ilk Türkiye Randevusu düzenliyor.

Konuya ilişkin yapılan paylaşımlarda, “Hem Doğu’nun hem de Batı’nın kavşağında bulunan Türkiye, uluslararası ilişkilerde önemli bir oyuncu ve belirleyici faktör olmak için stratejik olarak konumlandırılmıştır. Jeopolitik gerilimler ve küresel krizler kaynamaya devam ederken, Türk sigorta sektörünün karşılaştığı birçok zorluğun üstesinden gelmek için bir araya gelmesi ve birlikte çalışması her zamankinden daha önemli.

Bu düşünceyle, Middle East Insurance Review ve Asia Insurance Review olarak, Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından sektör oyuncularını bir araya getirmek için İstanbul’daki ilk Türkiye Randevusu’nu düzenledik. Bu açılış etkinliğinde Huntington Partners’ın baş sponsorumuz olmasından memnuniyet duyuyoruz. Diğer sponsorlar ise FAİR, Invest in Türkiye ve AM Best.”

Türkiye Randevusu’nun ele alacağı konulardan bazıları ise şöyle sıralandı: Jeopolitik gerilimlere tepkiler, c-seviye yöneticilerin düşünce liderliği, teknolojinin uygulanması, enflasyon nedeniyle karşılaşılan zorluklar, Türk Dünyası Sigorta Birliği’nin oluşumu, yapılacak en iyi endüstri uygulamaları. benimsenmesi ve UFRS17’nin benimsenmesi.

Detaylı bilgi ve kayıt için: https://www.meinsurancereview.com/Events/Home/ME/TurkeyRend2022