Allianz Türkiye, çevik dönüşüm hikayesini HEY!Book ile anlatıyor

Müşterilerinin ihtiyaçlarını çağın hızına uygun şekilde karşılamak amacıyla 2018 yılında başladığı çevik dönüşümle organizasyonunu ve iş yapış biçimini yeniden yapılandıran Allianz Türkiye, HEY! (Hızlı-Etkili-Yetkili) isimli çevik çalışma modeliyle hayata geçirdiği uygulamaları HEY!Book isimli kitapta bir araya getirdi. 

Çevik çalışma modeliyle, Türkiye’deki tüm iş kollarını dönüştüren ilk ve tek şirket olan Allianz Türkiye, çok sayıda şirkete ve profesyonele ilham olacak çevik dönüşüm hikayesini HEY!Book isimli kitapta bir araya getirdi.

Allianz Türkiye’nin çevik dönüşüm yolculuğunun her yönüyle ele alındığı HEY!Book, iş dünyasında en çok yatırım yapılmaya başlanan konulardan biri olan “çevik dönüşüm” kavramına dair birçok değerli bilgiyi içeriyor. Ekiplerin kendi anlatımlarına da yer verilen kitapta; değişen yeni dünyada hiyerarşinin ortadan kalkmasıyla proaktif olarak herkesin dönüşüme katkı sağladığı anlatılıyor. Bunun sonucunda da ortaya çıkan sinerjinin hızı yakalamadaki başarıya olan etkilerine değiniliyor. HEY!Book, çevik dönüşüme başlamış ya da başlayacakların merak ettiği sorulara yanıt sunarken, yönetici ve yönetici adaylarına yol gösterici bir rehber niteliği taşıyor.

İş dünyasının en çok kullandığı kavramlardan biri olan çeviklik kavramının Allianz Türkiye’de hayat bulan örneklerinin, yalın, kolay anlaşılır bir dil ve anlatımla aktarıldığı HEY!Book, renkli tasarımı ile eğlenceli ve bilgilendirici bir okuma deneyimi sunuyor.

Allianz Türkiye HEY!Book kitabını indirmek için tıklayın.