Eğitim masrafını krediyle karşılayan velilere Aegon’dan sigorta avantajı

Yeni eğitim döneminin başlamasıyla, anasınıfından yükseköğrenime kadar milyonlarca öğrenci velisi, temel eğitim masrafları dışında başta okul ve servis ücretleri olmak üzere pek çok masraf kalemiyle karşı karşıya kaldı.

Metin Kaygaldurak

Okula dönüşle birlikte eğitim kredilerine başvuranların sayısının arttığını ifade eden Aegon Türkiye Alternatif Dağıtım Kanalları Koordinatörü Metin Kaygaldurak, “Kredi arayışında olanlar, dijital platformumuz olayinkolayi.com adresine girdiklerinde, hem kullanmak istedikleri kredi tutarına göre bankaların ihtiyaç kredisi tekliflerini kolaylıkla listeleyebiliyor, hem de olası masraf hesaplamalarını Kredi Asistanı sayesinde anında öğrenebiliyor. Okul sezonunun başlaması nedeniyle eğitim kredisi çekmek isteyenler, Kredi Hayat Sigortalarını olayinkolayi.com üzerinden yaparlarsa bankaya oranla yüzde 40’a varan tasarruf sağlıyor” dedi.

Masrafların oldukça arttığı bu dönemde velilerin bütçesine destek olan platformu kullananlar, indirimli Kredi Hayat Sigortalarının poliçe ödemelerini dilerlerse taksitle de yapabiliyor.