Gallagher, 19 Eylül itibariyle kendi markasıyla Türkiye’de

Gallagher, Türkiye’deki yan kuruluşu Brokers’ House’un önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren şirket adı altında tam entegrasyonunu duyurdu.

Firma, geçen yıl Ağustos ayında Brokers’ House’un çoğunluk hissesini satın almıştı. Merkezi İstanbul’da olan, 25 çalışanı bulunan ve Gündüz Tezel ve Levent Özbilen’den oluşan liderlik ekibi, mevcut CEO ve CFO rollerinde şirkette kalacak. Müşteriler, firmada aynı günlük temasları sürdürmeye devam edecek, ancak Gallagher’ın küresel ölçeğinden, satın alma gücünden ve uzmanlığından faydalanacak.

Gallagher’ın Avrupa, Orta Doğu ve Asya’da küresel brokerlik başkanı Vyvienne Wade şunları söyledi: “Bir işletmeyi satın aldığımızda, onun en büyük varlığı çalışanlarıdır ve Türkiye’deki işletme, yeni bir ülkede büyüme planlarımızı yönlendirmek için yetenekli bir ekibi Grubumuza dahil etmenin harika bir örneğidir. Türkiye ve bölgedeki daha fazla işletmeye ek ürünler ve risk yönetimi uzmanlığı getirmek için Gündüz Tezel ve Levent Özbilen’in ekibiyle çalışmayı dört gözle bekliyorum.”