Insurtech Two Three Bird, bisiklet sigortacısı ETA’yı satın aldı

Global insurtech Two Three Bird (TTB), şirketin genişleme stratejisinin bir parçası olarak İngiliz bisiklet sigortası hizmeti veren insurtech ETA Services’i satın aldı.

İngiltere bisiklet sigortası sağlayıcısı ETA Services, şirketler arasındaki iki yıllık ortaklığın ardından Two Three Bird (TTB) tarafından satın alındı.

Haberlere göre TTB, 2020’den beri yürürlükte olan bir işbirliği olan ETA Services için sigortalama süreçlerini zaten yönetiyordu. Şirket İngiltere, Güney Afrika, Avustralya ve ABD’de faaliyet gösteriyor.

ETA’daki yöneticiler, anlaşmanın şirketin otuz yıllık geçmişine dayandığını ve EY+TA Services’in bisiklet topluluğunu desteklemeye devam edebilmesini sağladığını söyledi. Insurtech’in “en yüksek müşteri hizmeti ve etik uygulama standardını korumaya” bağlı kalmaya devam edeceğini de eklediler.

Insurtech, 1980’lerin sonlarında yeni otoyol önerilerinin ardından çevrenin yeşil bir arıza servisi ihtiyacını karşılamak isteyen çevreci kurucusu Andrew Davies tarafından 1990 yılında kuruldu. Bu projeler çevre üzerinde önemli bir etki yaratacak şekilde ayarlandı ve AA ve RAC gibi arıza şirketleri tarafından geniş çapta desteklendi. Aylar içinde Çevre Taşımacılığı Derneği (ETA) kuruldu.Şirket şimdi Birleşik Krallık’taki bisiklet topluluklarına yol yardımı, onarım ve hırsızlığa karşı korumayı içeren poliçeler sağlıyor.