Ana Sigorta, OutdoorFest’in ana sahne sponsoru oldu

“Her Ana Değer Katar” mottosuyla ve sektörün yenilikçi, kullanıcı dostu ürünleriyle fark yaratan Ana Sigorta, dünyanın ilk outdoor aktivite ve yaşam platformu Outdoor Türkiye’nin düzenlediği OutdoorFest İstanbul kapsamında 15-16 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek konserlerin ana sahne sponsorluğunu üstlendi. 

Outdoor Türkiye tarafından organize edilen ve büyük ilgi gören OutdoorFest 2022’e geri sayım sürerken, festivalde düzenlenecek konserler ile de katılımcılar müziğe ve eğlenceye doyacak.

15-16 Ekim tarihlerinde İstanbul’da Kadıköy’ün merkezindeki yeni etkinlik alanında, Festival Park Kadıköy’de düzenlenecek olan konserlerin ana sahne sponsorluğunu ise ANA Sigorta üstlenecek.

Festival kapsamındaki ana sahne konserleri 15 Ekim Cumartesi günü “Fötr Alper& Friends” ile başlarken aynı günün akşamı ise “Feridun Düzağaç” sahne alacak. 16 Ekim Pazar günü ise “Dört X Dört” ile 2000’lerin efsane şarkılarını dinleme fırsatı yakalayacak olan katılımcılar, festivalin kapanışını ise yine Ana Sigorta Sahnesinde “Yüksek Sadakat” ile yapacaklar.

Konserlerin yanı sıra farklı kategorilerde atölye çalışmalarının, spor aktivitelerinin, oyunların ve söyleşilerin de yer aldığı festival için Ana Sigorta Mali İşlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Canan Yılmaz “Türkiye’nin en büyük outdoor yaşam ve aktivite festivali olan OutdoorFest İstanbul’un ana sahne sponsoru olarak, özellikle sürdürülebilirlik temasının ön planda olacağı bu güzel buluşmaya destek olmanın gururu ve mutluluğu içindeyiz. ANA Sigorta olarak sürdürülebilirlik kavramını hayatın her alanında desteklemeye, yeni nesil teknolojileri kullanarak süreçlerimizi daha da çevreci hale getirmeye ve doğaya karşı olan sorumluluklarımızı yerine getirmeye devam ediyoruz” dedi.