SEDDK Başkanı: Sektörümüze yeni yatırımları her zaman destekleyeceğiz

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, sigorta ve özel emeklilik sektörüne yeni yatırımları her zaman destekleyeceklerinin altını çizdi.

SEDDK Başkanı Eroğlu, AXA Türkiye’nin Yönetim Kurulu Üyesi Nuria Fernández París’in Türkiye ziyaretinde SEDDK’yı ziyareti sonrası sosyal medyada yaptığı teşekkür paylaşımında, “AXA Türkiye olarak, Türkiye’deki sigorta pazarında yeni büyüme fırsatlarını desteklemeyi dört gözle bekliyoruz.” ifadelerine karşılık olarak cevaben yaptığı paylaşımda, Türkiye sigorta ve emeklilik sektörünün gelecek vaat eden bir pazar olduğunu belirtti.



SEDDK Başkanı Eroğlu’nun paylaşımı şöyle:

“Sevgili Nuria Bu harika haberi duymaktan mutluluk duyuyorum, bir düzenleyici olarak toplantımızda da söylediğim gibi, Türkiye’de faaliyet gösteren en büyük gruplardan biri olan AXA’nın pazarımızda bulunmasından dolayı mutluyuz. Genç nesillere ve güçlü pazar dinamiklerine sahip Türkiye Sigorta ve emeklilik sektörü gelecek vaat eden bir pazardır ve birçok fırsat içermektedir. Yeni yatırımları her zaman destekleyeceğiz. Birinci önceliğimiz, tüm paydaşlar için daha öngörülebilir, şeffaf ve sağlam bir pazar oluşturmaktır.”