Quick Sigorta acenteleriyle Antalya’da buluştu

Quick Sigorta Acenteler Toplantısı, 400’e yakın acentenin katılımıyla Antalya’daki Cornelia Diamond Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıda ilk gün sigortacılıktaki güncel gelişmelerin ele alındığı bir panelle başladı. Sigorta Düzenleme ve Denetleme Kurulu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Maher Holding CEO’su Levent Uluçeçen, Maher Holding Sigorta Grup Başkanı Ahmet Yaşar, TOBB SAİK Başkanı Levent Korkut ve Sigorta Tatbikatçıları Derneği Başkanı Fahri Altıngöz’ün konuşmacı olarak katıldığı panelde trafik sigortasıyla ilgili gelişmeler ve sektörde diğer öne çıkan konular ele alındı.  



 

Levent Uluçeçen ve Quick Sigorta yöneticileri.

Toplantıda açıklamalarıyla öne çıkan SEDDK Başkanı Eroğlu, göreve geldikleri andan itibaren trafik sigortası sorununu çözmek için yoğun olarak çalıştıklarını belirterek, tüm tarafları memnun edecek bir model getireceklerini söyledi.  

Ertesi gün Maher Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu’nun konuşmasıyla açıldı. Erdemoğlu, Quick Sigorta ve Maher Sigorta Grubunun başlangıç ve gelişme hikayesini acentelerle paylaştı. Öğleden sonra yapılan oturumda ise Levent Uluçeçen ve Ahmet Yaşar’ın yanı sıra Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, Genel Müdür Yardımcısı Pınar Güzey ve Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ yeni gelişme ve projeleri acentelerle paylaştı.