BMS Group gelecek stratejilerini İstanbul’da konuştu…

BMS Group’un yılda bir kez düzenlediği küresel büyüme ve momentum konferansı, bu yıl 16 ülke ve 33 ofisin üst düzey yöneticilerinin katılımıyla İstanbul’da düzenlendi. Yönetim ekiplerinin bir araya geldiği üç günlük konferansta BMS’in global büyüme yolculuğunu hızlandırmaya yardımcı olacak girişimler, şirket birleşmeleri, finans ve operasyon hedefleriyle birlikte beş yıllık stratejileri değerlendirildi.

Borsa İstanbul eski CEO’su ve Merkez Bankası Eski Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Turhan’ın Türkiye ekonomisi hakkında kapsamlı bilgilendirme yaptığı konferansta, Türkiye Sigorta ve Reasürans ihtiyaçlarına yönelik BMS’in global deneyimi ve kanıtlanmış pazar tecrübesiyle tüm kaynakların seferber edilmesi ve hizmet kategorisini genişletmesi üzerine stratejik kararlar alındı.

Katılımcılar 3 gün süren konferans buluşmasında İstanbul’un tarihi ve turistik güzelliklerini de görme şansı elde ettiler.

Konferans değerlendirmesi olarak BMS Türkiye CEO’su Kerim Gürkan “BMS Group, ülkemize yapılan yabancı yatırımların en düşük olduğu 2021 yılında Türkiye’ye yatırım yaptı. Group, Türkiye sigorta sektörünün büyük fırsatlar sunduğuna inanıyordu ki BMS Group Türkiye son üç sene içerisinde katlanarak büyüyen bir performansla tüm finansal ve en önemlisi müşteri memnuniyet KPI hedeflerini çok üzerinde tamamlayarak bu yatırımın ne kadar doğru olduğunu rasyonel olarak kanıtlamıştır. Alanında uzman ekibimizle birlikte, BMS’in global tecrübesini ve tüm kaynaklarını müşterilerimize sunarak hızlı ve kusursuz hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.