Bupa Acıbadem Sigorta, Engelsiz Yaşam için koştu

Bupa Acıbadem Sigorta, “Engelsiz bir hayat için engelleri kaldırmak” mottosuyla farkındalık ve bağış faaliyetlerine imza atıyor. Bu kapsamda şirketin kurumsal koşu takımı bu yıl N Kolay 44. İstanbul Maratonu’nda Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği iş birliğinde engelli bireylerin farkındalığı için koştu. Hem ulaştığı güçlü kitle hem de bağışlarla derneğe destek sunan takım, yürüme engelli iki bireye maraton boyunca eşlik etti ve derneğe de 10 akülü araç kazandırdı. 

 

Yenilikçi hizmetleriyle 30 yıldır “insanların daha uzun, daha sağlıklı, daha mutlu yaşamalarına yardımcı olmak ve daha iyi bir dünya yaratmak” misyonu ile çalışan Bupa Acıbadem Sigorta, engelli bireylerin yaşamlarına dokunmayı bu misyonun önemli bir parçası olarak görüyor. Bu kapsamda farkındalık ve sürdürülebilirlik çalışmalarına imza atan şirket, üç yıldır olduğu gibi bu yıl da N Kolay 44. İstanbul Maratonu’nda “Engelsiz bir hayat için engelleri kaldırmak” mottosuyla anlamlı bir yolculuğa çıktı. Toplumsal dönüşüme hizmet etmeyi hedefleyen şirketin koşu takımı, 15 km boyunca yürüme engelli iki bireye eşlik ederek onların olağanüstü bir deneyim yaşamalarını da sağlayarak maratonu tamamladı.



Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) için maratonda yer alan Bupa Acıbadem Sigorta takımı, TOFD için koşan ve en çok bağış toplayan kurumsal şirketler arasında 3’üncü, Türkiye genelinde 6. sırada yer aldı. TOFD’ye yapılan bağışlar arasında ise en çok bağışı toplayan takım olan Bupa Acıbadem Sigorta böylece dernek çatısı altında 10 engelli birey için akülü araç desteği sağlamayı başardı.

3 Aralık Cumartesi Günü TOFD Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle, elde edilen bağışlarla akülü tekerlekli sandalyeleri sahipleriyle buluştu.

Toplumsal çalışmalarına paralel olarak kurum içi aktivitelerle engelsiz yaşam için bilinç ve farkındalık yaratmaya, sürdürülebilirlik bakış açısıyla projeyi desteklemeye odaklanan şirket, farklı konu ve konuklarla düzenlediği sohbetler ve eğitimlerle bu alanda dönüşüme elçi olmak üzere çalışmaya devam ediyor.