Allianz’ım mobil uygulamasının yeni reklam kampanyası “Yanında Taşı”

Allianz Türkiye, kullanıcı deneyimine yönelik dijital çözümleri anlattığı yeni reklam kampanyasıyla müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor.

 

Allianz Türkiye’nin, Allianz’ım mobil uygulamasında sunduğu kolaylıklara dikkat çekilen “Yanında Taşı” isimli iletişim kampanyası yayına girdi. Outdoor, sosyal medya, radyo ve dijital platformlar üzerinden yayımlanan kampanyada poliçeler hakkında merak edilen sorulara hızlıca yanıt bulmaktan, tek tuşla Allianz Finansal Danışmanı ile görüşmeye ve acil durumlarda çekici çağırmaya kadar birçok özelliğe vurgu yapılıyor. Allianz Türkiye’nin, mobil uygulaması ile ihtiyaç duyulan her an müşterilerinin yanında olduğu çeşitli hikâyeler üzerinden izleyiciye aktarılıyor.



Tüm fonksiyonlara kolay erişim imkânı

Kullanıcılarına sunduğu fonksiyonları, müşteri deneyimine uygun ve kolay erişilebilir bir şekilde konumlandırmaya öncelik veren Allianz Türkiye, müşterilerine Allianz’ım mobil uygulaması üzerinden tüm poliçe ve sözleşmeleri görüntüleme, hasar süreçleri, sağlık harcamaları, birikimleri ve fonları takip etme imkânı sağlıyor. Ayrıca sağlık, oto, konut ve diğer poliçe ödemelerinin yanı sıra, gecikmiş ödemeler için de 3D Secure yöntemi ile hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme avantajı sunuyor. Acil durumlarda şifre ile giriş yapmaksızın sık kullanılan Anlaşmalı Kurumlar, Hasar İhbar Hattı ve daha fazlasına ulaşma özelliğiyle de kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırıyor.

 

 

 

KÜNYE:

 

Kampanya Adı: Yanında Taşı

Reklamveren: Allianz Türkiye

Reklamveren Yetkilisi: Murat Toz, Mehmet Nakkaşoğlu, Seçil Göker Aycan, Gözde Karaman Bağcı, Gözde Kersu, Murat Şeker, Canberk Kurşunluoğlu, Burcu Aykurt Bekar

Reklam Ajansı: Concept

Ajans Başkan Yardımcısı / Müşteri İlişkileri: Barış Alemdar

Yönetici Yaratıcı Kreatif Direktör: Kerem Özkut

Kreatif Direktör: Mustafa Özmal, Gökhan Özdemir

Yaratıcı Grup Başkanı: Özgür Güven, Emin Serkan Gültekin

Yaratıcı Ekip: Tankut Ağdemir, Taner Yiğit, Halil Okyay, Kemal Boduroğlu, Melis Pehlivan

Grafik Tasarım: Ufuk Akbaharer, Burak Yenil, Erhan Özden

Müşteri İlişkileri Direktörü: Özlem Najdi

Müşteri Süpervizörü: Emre Çırganiş

Müşteri Temsilcisi: Şura Özay

Stratejik Planlama: Şelale Mısırdalı

Prodüksiyon Direktörü: Feyyaz Barış Dikmen

Ajans Prodüktörü: Canan Polat

Prodüksiyon Şirketi: Riders

Yönetmen: Gürcan Güreşçi