Groupama acenteleriyle İstanbul’u keşfetti

Groupama Sigorta, 2022 yılında düzenlediği kampanyada başarı gösteren 25 acentesini İstanbul gezisi ile ödüllendirdi. Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Altuğ, Pazarlama, Kurumsal İletişim, Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Frederique Guegan Tayar ve diğer satış yöneticilerinin katılımıyla 9 – 11 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen seyahatte acenteler iki gün boyunca tarihi yarımadanın güzelliklerini deneyimlediler.

Yıl içinde yaptığı çeşitli kampanyalar sonrasında acentelerine seyahatler hediye eden Groupama daha önce acentelerine Küba seyahati, Meksika gezisi, Çanakkale ve Kaz Dağları seyahati ve yakın zamanda da Diyarbakır ve Mardin seyahati hediye etmişti. Rotasını tarihi yarımadaya çeviren Groupama ilk gün acenteleriyle yaklaşık 400 yıl Osmanlı İmparatorluğu’nun idari ve eğitim merkezi olarak hizmet veren Topkapı Sarayı’nı ve mimarlık tarihinin en önemli anıtlarından biri olan Ayasofya Cami’ni ziyaret etti. Acenteler ayrıca Yerebatan Sarnıcı ve Sultanahmet Cami’ni de görme imkânı buldu.  İkinci gün Balat’ı gezen acenteler buradaki tarihi güzelliklerin yanı sıra Balat sokaklarının renkli mimarisiyle de buluştu. Geziye önce Cibali’deki Rezzan Has Müzesi ile başlayan acenteler Tarihi Cibalikapısı ve Cibali Karakolu’nu gördükten sonra Gül Camisi’ni ziyaret etti. Ardından Ayakapı Noel Baba (Aya Nikola) Kilisesi’ni ziyaret eden acenteler Fener Rum Patrikhanesi Aya Yorgi Kilisesi’ni, eski Fener sokaklarında yürüyerek tarihi dokuyu, renkli merdivenleri, Dimitri Kantemiroğlu Sarayı kalıntılarını ve renkli evleri görerek unutulmayacak bir tatil yaşadı.

“Groupama olarak en önemli paydaşımız acentelerimiz”

Groupama Sigorta Satış Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Altuğ, “Groupama olarak en önemli paydaşımız acentelerimizin memnuniyetine ve motivasyonuna çok önem veriyoruz. Onlarla kurduğumuz etkileşimlerimizin hem iş hem de insanı süreçlerimize önemli ve güzel katkılar sağladığını görüyoruz. Groupama Sigorta olarak her yıl düzenlediğimiz satış kampanyaları sonucunda başarılı olan acentelerimizle #birliktekeşfediyoruz temalı yurt içi ve yurt dışı seyahatler düzenlemeye devam edeceğiz. Acentelerimizle birlikte tüm dünyanın hayran olduğu tarihi yarımadayı ve İstanbul’u dolaşarak hatıralarda yer edecek bir gezi geçirdik. Acentelerimiz için özel düzenlediğimiz kampanyalar ile yurt içi ve yurt dışında farklı gezi programları düzenlemeye ve onların yanında olmaya devam edeceğiz. Acentelerimizin 2022 başarılarını safari programı da içeren Güney Afrika seyahati ile ödüllendireceğiz.” diye konuştu.