Tamamlıyo’dan Open Insurance Portal…

 

Sağlık ve sigorta alanında çözümler üreten insurtech & healthtech girişimi olan ve görüntü işleme teknolojisini kullanarak hiçbir kişisel veri almadan tamamlayıcı sağlık sigortası fiyatlarının karşılaştırılmasını sağlayan Tamamliyo.com, sigortayı daha farklı kitlelere ulaştırmak için Open Insurance Portal’ı kurdu.

Tamamliyo.com’un kurucu ortaklarından Metin Öngüç konuya ilişkin olarak sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda şu ifadelere yer verdi:

“Tamamlıyo ekibi olarak sigorta sektörünün gelişmesi için ve sigortayı daha farklı kitlelere ulaştırmak için Open Insurance Portal’ı kurduk.
tamamliyo.com adresine girdikten sonra başvur butonunu tıklamanız yeterli. İstediğiniz sigorta ürününün API’lerine ulaşarak uygulamalarınızı geliştirebilirsiniz.

Nedir Open Insurance Portal;

Open Insurance Portal, sigorta şirketlerinin ürünlerine ve hizmetlerine erişebilmek adına geliştiriciler için sigorta geliştirme platformu sağlar. Geliştirilen API’ler sayesinde, geliştiriciler sigorta API’lerini diğer farklı uygulamalar ile entegre edebilir.
Örneğin, bir seyahat uygulaması kullanıcılarına seyahat sigortaları konusunda öneri verebilir veya bir sağlık uygulaması kullanıcıların sigorta bilgilerini kontrol etmelerine olanak tanıyabilir. Open Insurance Portal, sigorta şirketleri için de faydalı olabilir, çünkü onlar müşterilerine daha iyi hizmet sunmak için verilerini ve hizmetlerini bu sayede daha geniş bir kitleye açabilirler.”