Fundación MAPFRE’den deprem bölgesi için global destek…

Fundación MAPFRE, Türkiye’de yaşanan deprem felaketinden etkilenen afetzedelere yönelik destek faaliyetlerini büyük bir özenle yürütmeye devam ediyor. Bu kapsamda temel ı̇htı̇yaçların karşılanması için destek bütçesi ayıran Fundación MAPFRE, aynı zamanda deprem felaketine yönelik global bir mikro bağış kampanyası da başlattı.

Türkiye’de MAPFRE Sigorta iş birliğinde sosyal sorumluluk projeleri yürüten Fundación MAPFRE, Türkiye’de yaşanan ve Kahramanmaraş başta olmak üzere çevre illeri de etkileyen deprem felaketinin ardından bölgedeki afetzedelerin ihtiyaçlarına yönelik global bir bağış kampanyası başlattı. Bu kapsamda Türkiye’nin en çok etkilenen bölgelerinde temel ihtiyaçların karşılanmasına katkıda bulunmak amacıyla muhtelif sayılarda battaniye ve uyku tulumlarının teslimatını tamamlayan Fundación MAPFRE, felaketin uzun süreli etkilerini göz önüne alarak evlerini kaybeden vatandaşlarımızın barınma ihtiyacına yönelik resmi makamların yönlendirdiği bölgelere ısıtıcılı konteyner ev sağlayacak.

Tüm bunların yanı sıra afetzedelere yönelik fon oluşturabilmek için mikro bağış kampanyası da başlatan Fundación MAPFRE, yapılan her bağış karşılığında aynı miktarda bağış gerçekleştirecek.

Türkiye’de meydana gelen depremlerden zarar gören yüz binlerce insana destek ve dayanışma mesajlarını ileten MAPFRE ve Fundación MAPFRE Yönetim Kurulu Başkanı Antonio Huertas, şu anda ne kadar yardım yapılırsa yapılsın bunun yetersiz olduğunu belirtti. Huertas, topluma duyarlılık çağrısında bulunarak, “Bu olağanüstü durumlara karşı çok hassasız ve insanların en savunmasız olduğu anlarda onların her türlü ihtiyacını karşılama konusunda köklü bir deneyime sahibiz. Fundación MAPFRE olarak elimizden gelen her türlü desteği sağlayarak Türkiye’nin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bağışta bulunmak isteyenler www.fundacionmapfre.org adresinden veya doğrudan aşağıdaki bağlantıdan yardımda bulunabilirler:
https://lnkd.in/dFaiYt3F