BMS Türkiye’den depremzedelere yardım kampanyası

Sigorta ve reasürans brokeri BMS Türkiye, deprem bölgesine destek olmak amacıyla uluslararası yardım kampanyası başlattı. BMS Türkiye CEO’su Kerim Gürkan sosyal medyadan konuya ilişkin yaptığı paylaşımda, “Ülkem Türkiye ve güney bölgesindeki insanlar çok trajik ve zorlu bir dönemden geçiyor. Uluslararası toplumun bize gösterdiği destek ve sevgi bize bir umut ışığı verdi. BMS Group olarak başlangıçta 250 bin TL bağışta bulunduk ve daha fazla fon toplamaya çalışıyor, kısa vadede faydalı olmanın yollarını arıyoruz. Bu yüzden lütfen bu bağlantı aracılığıyla bağış toplama kampanyamıza bağışta bulunmak için bana katılın: https://lnkd.in/d-K3e6Ea

Kerim Gürkan

Kişisel olarak katkılarınızın ihtiyacı olanlara gittiğinden emin olacağım. Uzun vadede ve 700 yıllık mirasa sahip bir endüstrinin parçası olarak, bir sonraki hedefimiz, şimdiye kadar tanık olduğumuz yıkım ve yıkım seviyesinden kaçınmak için sistemik değişiklikler için öneriler üzerinde çalışmak olmalıdır” ifadelerine yer verdi.

BMS Group’tan felaketin ilk günlerinde yapılan sosyal medya paylaşımlarında ise şu ifadelere yer verilmişti: “Türkiye ve Suriye’de yaşanan son deprem ışığında, felaketten etkilenmiş ve etkilenmeye devam edenlere en derin ve en içten taziyelerimizi sunmak istiyoruz. BMS Group, depremzedelere acil yardım ve kurtarma yardımı sağlayan yerel kuruluşlara yardım etmek için Kahramanmaraş Deprem Acil Yardım Fonu’nu desteklemektedir.”