Aveon Global Sigorta, Ankara’da bölge ofisini açtı

Sektörün genç ve hızlı büyüyen şirketlerinden Aveon Global Sigorta, başkent Ankara’da bölge ofisinin açılışını yaptı.

Sektörün genç ve hızlı büyüyen şirketlerinden Aveon Global Sigorta, başkent Ankara’da bölge ofisinin açılışını yaptı. Şehrin modern mimari ve akıllı bina teknolojisi ile donatılmış yapılarından olan Regnum Sky Tower’de açılan ofis Ankara merkezli olarak 33 il ve 3 bölgede (Orta Anadolu, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu) toplam 500’ü aşkın acente ve 150 bin müşteriye hizmet verecek.

Elementer branşlar haricinde tarım sigortalarında da hızlı büyüme sağlayan şirket ilerleyen günlerde yeni branşlar ve ürünlerde de müşterilerine hizmet verecek. Ankara Bölge Grup Müdürü olan Handan Demir ve ekibinin yoğun bir hazırlık dönemi sonrasında açılışı yapılan ofis, Ankara’nın seçkin markalarının da yer aldığı bir lokasyonda bulunmaktadır.

Tüm Türkiye çapında 5 bölge ve bini aşkın sigorta acentesi ile yarım milyona yakın müşteriye hizmet veren Aveon Global Sigorta, bağlı olduğu sermaye grubunun finansal yatırımları ile beraber birçok projeye de imza atmaktadır. Ülkemizin gözbebeği olan esnafın çatı kurumu olan TESK ve TÜRK-İŞ, HAK-İŞ ve MEMUR-SEN, KAMU-SEN gibi çalışan sendikaları ile de önemli işlere imza atan Aveon Global Sigorta Ankara ofisi ile beraber kurumsal projelerine de hız vermeyi hedefliyor.

 

 

Aveon Global Sigorta IT & Dijital Süreç Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı’na Melek Yılmaz atandı.

Sektörün genç ve dijitalleşme misyonunu her fırsatta dile getiren şirketlerinden Aveon Global Sigorta IT & Dijital Süreç Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı’na Melek Yılmaz atandı. 15 yılı aşkın süredir birçok şirketin üretim, hasar, reasürans ve tahsilat gibi ana süreçlerinin dijital dönüşümü ve değişim yönetimi alanında işlere imza atan Melek Yılmaz en son HDI Sigorta’da görev aldı.

Sigorta sektörünün ve şirketlerin dijital dönüşümü tabana yayması, acente ve diğer dağıtım kanallarını da içerecek şekilde içselleştirmesi açısından bir çok projeyi hayata geçirmeyi hedefleyen Aveon Global Sigorta, ilerleyen günlerde Melek Yılmaz öncülüğünde sektörde fark yaratmayı önceliklendiriyor. Acente dostu şirket olduğunu her fırsatta ve platformda dile getiren Aveon Global Sigorta IT ve Dijitalleşme süreçlerinde acenteleri de dahil ederek sektöre yeni vizyon getirmeyi de amaçlıyor.

Son 3 yıldır İTÜ Çekirdek Insurtech dikeyinde startup’lara mentorluk yapmakta olan Melek Yılmaz, evli ve bir çocuk sahibi olup, iyi derece İngilizce biliyor. İş deneyimi boyunca kilometre taşı olarak yer aldığı projelerden bazıları ise şu şekilde:

  • Core Sigortacılık Dönüşüm Projesi (Üretim, hasar, reasürans, teknik muhasebe, tahsilat modüllerinin yeni teknolojiler ile dönüştürülmesi)
  • Kadın Acenteler Programı ( sigorta sektöründe cinsiyet eşitliği çalışmaları )
  • Yapay Zeka Projeleri (Çapraz Satış, Müşteri Kayıp (Churn) Tahminleme, Segmentasyon (müşteri – acente) )
  • İTÜ Çekirdek Insurtech Startup Mentorlüğü
  • İş ve Bilgi Teknolojileri Hizmet Sürekliliği Projesi (ITSCM) Felaket Kurtarma ve Acil Eylem Kriz Yönetimi
  • Organizasyonel Çevik Dönüşüm Programı