Mersin ve Gaziantep’te dolu yağışı araçlara büyük zarar verdi…

Mersin ve Gaziantep şehirlerinde geçtiğimiz günlerde etkili olan dolu yağışı araçlarda zarara yol açtı. 

Hasar onarımı markası RS Otomotiv Grubu, Mersin ve Gaziantep’te yaşanan dolu yağışının hemen ardından, Türkiye’de 62 bayisi bulunan RS Boyasız Onarım markası ile hasarlı araçların onarımı için gerekli hazırlıkları hızlı bir şekilde tamamlayarak araç kabulüne başladı. Hasar gören araçların ivedi şekilde yardımına koşan ve bölgeye intikal eden RS Boyasız Onarım Marka Başkanı Eray Afet, dolu yağışı sonrasında araçları onarım için kabul etmeye başladıklarını belirtti. Afet “2017 ve 2020 yıllarında İstanbul’da yaşanan dolu yağışında kısa sürede 15 bin aracın dolu hasarı onarımını gerçekleştirerek çok önemli bir tecrübe edinmiştik ve yıllar içinde irili ufaklı ülke çapında birçok dolu afetinde binlerce araç onardık. Bu tecrübe ile hızlı bir şekilde gerekli hazırlıkları tamamlayıp hasarlı araçları servislerimize almaya başladık. Dolu hasarının boyasız göçük düzeltme tekniği ile onarılması gerektiğini tekrar bu vesileyle hatırlatmak istiyoruz. Bölge halkımız deprem sebebiyle zaten birçok mağduriyet yaşarken, yanlarında olmak üzere canla başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Doludan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Dolu yağışlarına karşı alınacak en iyi önlem battaniye değil, kaskodur. dedi.

Mersin ve Gaziantep şubeleri teyakkuza geçti

Araçları dolu sebebiyle hasar gören tüketiciler, tüm hazırlıklarını tamamlayan ve araç kabulüne başlayan Mersin ve Gaziantep RS Boyasız Onarım bayilerine başvuruda bulunabiliyor. Ayrıca 0850 777 73 77 numaralı telefon üzerinden de başvuru gerçekleştirilebiliyor.

Gaziantep RS Boyasız Onarım:

Auto Cerrah, Sanayi Mah. Kösget Sanayi Sitesi 60069 Sok. No:6/A, Şehitkamil/Gaziantep

Mersin RS Boyasız Onarım:

Göçükçü Salih Usta, Sanayi Sitesi A1 Blok No:15, Mersin

“Boyasız Göçük Düzeltme” nedir?

“Boyasız Göçük Düzeltme Tekniği”, boyanın zarar görmediği göçüklerin, özel el aletleri ile boyaya zarar vermeden onarılması tekniğidir. Uygulanan bu teknik sayesinde, aracın geleneksel yöntemlerle (kaporta ve boya) onarım görmemesi sebebi ile orijinalliği azami düzeyde korunmuş olur, bu sayede ikinci el satışlarda bu araçlar için değer düşüklüğü söz konusu olmaz. Özellikle son yıllarda sıkça karşılaşılan dolu yağışları nedeniyle araçlar üzerinde meydana gelen göçüklerin düzeltilmesi için kullanılan en doğru ve teknolojik yöntemdir.